sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Uwielbiam lenWiem, ze len wpływa zbawiennie na trawienie. Chyba masz rację musze się przelamac
Jako prażony na patelni mniam, lub jako dodatek do sałatek greckiej itp
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwielbiam lenWiem, ze len wpływa zbawiennie na trawienie. Chyba masz rację musze się przelamac
Acgug jak masz problem z wypiciem lnu, to możesz sobie dodawać ziarnisty, nie mielony, np do owsianki. Ja od dziś jem na śniadanie owsiankę z lnem i z banankiem lub jabłuszkiemsame witaminki
dla mamy i dla Maleństwa
IgG wynosi u mnie 381,60 IU/ml a wynik dodatki liczony jest już od wartości powyżej 3 czyli mój wynik jest dość wysokialuśka ja też miałam taki wynik tokso. I moja gin powiedziała, że to jej zdaniem najlepszy wynik jaki może mieć kobieta w ciąży, bo z tego wynika że przechodziłaś już toksoplazmozę i Twój organizm wytworzył przeciwciała. Drugi wynik ujemny mówi, że w dniu pobrania krwi nie byłaś zarażona. Z tego wynika, że przechodziłaś tokso wcześniej. Jeśli wynik IgG jest wysoki to znaczy, że dość niedawno, ale wcześniej niż przed ostatnim badaniem. Jeśli IgG jest niskie to znaczy,że już dawno. A jest to najlepszy wynik bo oznacza, że już na tokso nie zachorujesz![]()

Wchodze tu nie za czesto, bo objawy ciazowe mi dokuczaja mocno. Juz 3 tydz wymiotow i z tego powodu przyjechalam do Zabrza do centrum zdrowia matki i dziecka- leze pod kroplowkami i sie nawadniam.
Co do mojej grupy Arh-
na razie nic nie robimy. Profesor powiedzial, ze w ktoryms tyg zleci badania specjslistyczne w tym kierunku. Teraz mam sie nie martwic.
Pozdrawiam wszystkie brzuszki![]()