Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przestań bo zadlawie się własną ślina.Dziewczyny a co z kapustą kiszoną ten zapach hmmm na samą myśl moje ślinianki już szaleją ☺
Czyli nie jest ze mną tak źlePrzestań bo zadlawie się własną ślina.
Mialam to samo kilka dni temu w sklepie, jak poczulam z daleka zapach. nie kupilam bo tylko ladnie pachniala, a wygladala znacznie gorzej. ale fakt ze chodzi za mna od tamtej poryDziewczyny a co z kapustą kiszoną ten zapach hmmm na samą myśl moje ślinianki już szaleją ☺
Ja mam tak z czosnkiem. Jak poczuje to od razu mnie dźwiga. Brrrrja za kapustką też jak najbardziej <mniam> ale KasiaMarysia jajka to bym z domu wyrzuciła tak mnie obrzydzająich wygląd, a nawet sama nazwa
![]()
Dobre jajo nie jest zle, np z twarozkiemja za kapustką też jak najbardziej <mniam> ale KasiaMarysia jajka to bym z domu wyrzuciła tak mnie obrzydzająich wygląd, a nawet sama nazwa
![]()
Podziwiam. Naprawdę. Ja nie dałabym rady pracować.Czesc Wam, ja juz po pracy zaczynam weekendzikjupiii
Jak tam nasza anik sie czuje ?