• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia23 ja okropnie się poci łam ale okazało się, że niedoczynność tarczycy wróciła. Od kiedy biorę Euthyrox pole się o wiele mniej.

reklama
Dziewczyny a co z kapustą kiszoną ten zapach hmmm na samą myśl moje ślinianki już szaleją ☺
Mialam to samo kilka dni temu w sklepie, jak poczulam z daleka zapach. nie kupilam bo tylko ladnie pachniala, a wygladala znacznie gorzej. ale fakt ze chodzi za mna od tamtej pory:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Ja przestałam pić kawę :( sam zapach mnie tak odrzuca, że szok (wcześniej piłam 4-5 kaw dziennie) - a węch mi się wyostrzył okropnie.
Ochotę mam na parówki na ciepło, ale takie prawdziwe jak kiedyś były, podwędzane, które nie puchną w wodzie - pochłaniam jak głupia :)
I do tego pomidory malinowe :)
I na mięso w każdej postaci. Dzisiaj będę robiła steki - i boleję nad tym, że dla siebie zrobię podeszwę :(
I w ogóle na obiady :)
Ziemniory, mięcho i fasolka albo taka marchewka z groszkiem jak kiedyś babcia robiła, z masełkiem :)

I do tego drożdżówka, albo szarlotka :)

Dziwię się, że jeszcze nic nie przytyłam przy takim jedzeniu :D

A teraz zajadam truskawki z jogurtem i cukrem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry