kornela123
Fanka BB :)
Acgug ma racje. Hormony nam teraz szaleją. Powiecie o kilka słów za duzo i będziecie zalowac. Ja ide spac bo oczy mi sie zamykają.
Dobranoc
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pola u mnie było tak samo i teraz też tak planujemyNie rozumiem po co uczyć dziecka nawyków zasypiania przy : Suszarce ,pralce w samochodzie,na rękach ,kolyszac,czy przy piersi .... Wg mnie jest to raczej uciążliwe niż fajne ,poza tym lepiej chyba uczyć malucha zasypiać samodzielnie ,bez wspomagaczy tego typu... Moja dwojka zasypiala sama po odłożeniu do łóżeczka poprostu ,rodzice kombinują z suszarkami itd gdy dziecko ma problemy ,kolki jest nerwowe a nie tak o !

Szczebelkowe śliczne białe łóżeczko. Miałam do 3 mc u dwójki ,potem turystyczne ,jak zaczely sie wiercić .Balam sie ze sie polamia przez te szczebelkiPola u mnie było tak samo i teraz też tak planujemy
Po karmieniu odkładane do łóżeczka nie znała innych rozwiązań to się nauczyła jedynego słusznego
Kupiliśmy do domu łóżeczko turystyczne i tym razem też tak zrobimy, brak mi zaufania do szczebelkowych siostra zwichnela bark a brat na takim rękę złamał![]()
Czyli przede wszystkim bezpieczeństwo skąd ja to znam ☺Szczebelkowe śliczne białe łóżeczko. Miałam do 3 mc u dwójki ,potem turystyczne ,jak zaczely sie wiercić .Balam sie ze sie polamia przez te szczebelki