reklama

Wrześnióweczki

Co prawda w ciazy to wiele rzeczy odpada.
Hej kochane mamusie, robilam pierwszy test bhcg w 29 dc wyszlo 363, powtorzyłam po 24h i wyszlo 858 i dzis znów po 72h i mam 2536, powiedzcie czy na 34dc to jest dobry wynik i czy przyrost jest ok. U ginekologa nie bylo jeszcze nic widac w tym 29dc i bardzo sie martwię, tym bardziej, ze o dziecko staralismy sie kilka lat i jest to absolutny cud !
Gratuluje cudu !
Jak beta prawidlowo przyrasta to mysle ze jest ok ! Gin nie mogl rozwiac twoich watpliwosci?

reklama
Dziewczyny czy uprawiacie jakas aktywnosc fizyczna ? Bo ja dwa razy w tyg tancze i nie chce z tego zrezygnowac. Takze poki sie dobrze czuje to dalej bede tanczyc. Na wizycie spytam gina co on na to

Hej kochane mamusie, robilam pierwszy test bhcg w 29 dc wyszlo 363, powtorzyłam po 24h i wyszlo 858 i dzis znów po 72h i mam 2536, powiedzcie czy na 34dc to jest dobry wynik i czy przyrost jest ok. U ginekologa nie bylo jeszcze nic widac w tym 29dc i bardzo sie martwię, tym bardziej, ze o dziecko staralismy sie kilka lat i jest to absolutny cud !
Nie znam się na becie, ale jesli rośnie to dobry znak. Prawdopodobnie za wcześnie zeby bylo widoczne na usg. Trzymam kciuki :)

Cześć dziewczyny !!! Wróciłam do BB po 5 latach :-) wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki :-) testowałam 10 dpo i ok 12 a wiec nie z porannego moczu :-) mieszkam w Szkocji wiec na badania pewnie będę musiała poczekać - jest ktoś moze ze Szkocji albo z UK ?

Cześć dziewczyny !!! Wróciłam do BB po 5 latach :-) wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki :-) testowałam 10 dpo i ok 12 a wiec nie z porannego moczu :-) mieszkam w Szkocji wiec na badania pewnie będę musiała poczekać - jest ktoś moze ze Szkocji albo z UK ?
Ja tez mialam przerwe od bb 6 lat ;)
Gratulacje cudu. Beta przyrasta wiec jest ok powinna co 48 h podwajac liczbe wiec jest ok. Z tego co ja wiem ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry