Czytałam o tym misiu szumisiu, że może nieźle wkurzac i nie działa na wszystkie dzieci tak jak powinien :-)
Nie wiedziałam co to szumiś dopóki o nim tu nie napisałyście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam o tym misiu szumisiu, że może nieźle wkurzac i nie działa na wszystkie dzieci tak jak powinien :-)
SUPER !!; A który tydz u Ciebie ? Ja mam 29.02 wizytę i tez mam nadzieje ze sie dowiem
Molly zjadłam herbatniki po czym głowa w wc. Teraz kończę prace w ten o to sposób
Dziewczyny macie może jakiś sprawdzony sposób na tzw. zimno? Dziś rano zaczęłam czuć mrowienie na ustach, dawniej brałam od razu Heviran, ale w ciąży nie wiem czy jest wskazany.
Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie?
Midgały pomagają, bynajmnej mi. Na zgage też są dobreKasia migdały jedz, powinno być lepiej
też o tym własnie pisałam. Ja poczekam minimum do połówkowegoWiecie co jeśli chodzi o to poznanie płci we wczesnej ciązy to serio jest ciężkie do określenia. W internecie możecie znaleźć zdjęcia z usg 3d narządów dziewczynki i chłopca w 12 tyg ciąży to się niewiele różni od siebie ;p