Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo też kielczanka, mieszkająca za granicą :-)A ja jestem z Kielc, ale mieszkam w urokliwym Edynburgu.
Dobrze, że weszłam na forum po zjedzeniu sałatki jarzynowej, bo inaczej ślinka by mi ciekła![]()
Zdania sa podzieloneKurde same pyszności tu wymieniacie. Kapusniaczek to bym zjadła, że ho ho.
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z rozjasnianiem włosów? Można czy nie? Odrosty juz mam i zle to wygląda.
Dziewczyny z jakich miast pochodzicie.Bo nawet nie było okazji zapytać.Ja Radom
Gdańsk![]()
\\dla mnie czekolada jest beee ale lodami nie pogardzeHmm ja za to zauważyłam, że wcale nie odpycha mnie od słodyczy. Przed ciąża niewiele jadłam i sporadycznie, a teraz bardziej mnie do nich ciągnie. Czasami uda mi się powstrzymać, czasami nie ;-)
mam koleżanki fryzjerki i zarówno w pierwszej ciaży jak i teraz farbowałam i rozjaśniałam. Jeśli Cię nie odpycha zapach to nie ma przeszkód. W necie wyczytasz mnóstwo rzeczy. Ważne żeby fryzjerce powiedzieć że jesteś w ciąży to zastosuje inną mieszankę.Kurde same pyszności tu wymieniacie. Kapusniaczek to bym zjadła, że ho ho.
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z rozjasnianiem włosów? Można czy nie? Odrosty juz mam i zle to wygląda.