reklama

Wrześnióweczki

Dzien dobry:) mi wczoraj gin powiedziala, ze wiekszy brzuch na tym etapie ciazy to nic innego niz wzdecia i zla praca jelit;( wg niej ciazowe powiekszenie jest widoczne dopiero kolo 20 tc.

ckai3e3kikq3p3qp.png
Tez jestem tego zdania. Jak sie w dzien mega objem to wieczorem mam brzuch ala ciazowy wstane rano to juz jest plaski ;)

reklama
Czyli że spacery z dzieciaczkiem w foteliku? Przepraszam ale nie wyobrażam sobie tego. Rozumiem do sklepu na pol godzinki tak skoczyć, ale wyjsc na 2-3 godzinny spacer, gdzie maluszek zwykle spi, to wg mnie niezdrowe dla jego kręgosłupa, tyle w foteliku siedzieć.
To jeszcze zalezy od pory roku. Dziecko urodzone na jesien zime w samym foteliku nie jest chronione od wiatru deszczu czy zimna. W gondole je zapakujesz, pokrywe zapniesz i nie zmarznie

Tysia, ja tu o 3h nie pisałam ;) Ja mieszkam w domku jednorodzinnym i nie wyobrażam sobie całymi dniami w wózku dziecka trzymać. A o gondoli pisałam, że sporadycznie. Tym bardziej w lato urodzę, to leżaczki też są i zawsze można przykryć dzieciaka.

Jednak wizyta u lekarza musi dzisiaj być. M wróci z pracy i będziemy musieli teściowej dzieci zostawić i do lekarza. Najlepsze jest, to że mój przyjmuje do 12:00, a M samochód mój wziął i do drugiego jadę, który przyjmuje do 18-tej, ale w rejestracji jak zadzwoniłam babka powiedziała mi, że nie wiadomo czy przyjmą chyba, że nagły wypadek :/

Tez jestem tego zdania. Jak sie w dzien mega objem to wieczorem mam brzuch ala ciazowy wstane rano to juz jest plaski ;)
A ja się nie zgodzę. Swędzi mnie skóra i czuję, że brzuszek zaczyna rosnąć. Jest malutki, ale jest. Tylko że ja normalnie jestem dość szczupła, więc maleństwu pewnie szybko ciasno.

Malusiolka do jakiego lekarza chodzisz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry