kornela123
Fanka BB :)
Na tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.Jeden dzien starszy niz z OM, czyli praktycznie tak samo. O plci nie bylo mowy![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.Jeden dzien starszy niz z OM, czyli praktycznie tak samo. O plci nie bylo mowy![]()
![]()

Dlatego tez nie pytalam, bo nie widze w tym sensu poki coNa tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.
Najwazniejsze,ze zdroweDlatego tez nie pytalam, bo nie widze w tym sensu poki cotaki wynik na 60% etc to zaden wynik jak dla mnie
![]()
Idziemy prawie równo :-) :-)Moje dziecko tez nie za bardzo ruchliwemoj brzuch wygnieciony az bolal... ale mamy 7,5 cm i wyniki w normie!
![]()
A masz juz wybrane imiona?Kasia, ciesze się że wizyta udana
Aluś, oby ból przeszedł.
Ja wizytę będę miała w 16tc ciekawe czy ginekolog zobaczy kogo mam pod sercem. Chciałabym zacząć do maleństwa po imieniu mówić. Zastanawiam się też nad USG 3D. Nie wiem czy warto iść.

powiedziałam że absolutnie czegoś takiego nie zrobię...no i oczywiście wygarnęłam im że jak się wierzy w Boga to się nie powinno wierzyć w takie brednie

także zgłoś się tam jak najszybciej 
a bierzesz jakieś przeciwbólowe leki czy tylko kawka?