reklama

Wrześnióweczki

Gosia ja dopiero 28 wiec czekam na wiesci od Ciebie.
Jak tam twoj M. ?

Dziewczyny czy mowityscie juz najblizszym czy czekacie jeszcze z przekazaniem tej informacji ? I ile bedziecie czekac?
Ja zastanawiam sie czy nie zrobic niespodzianki na dzien babci i dziadka i napisac kartke zeby Nikola im dala z zyczeniami od siebie i fasolki ;)
Moj M w soidmym niebie :) ja tez bety nie robie bardzij interesuje mnie bijace serduszko zeby zobaczyc :)

reklama
Gosia ja dopiero 28 wiec czekam na wiesci od Ciebie.
Jak tam twoj M. ?

Dziewczyny czy mowityscie juz najblizszym czy czekacie jeszcze z przekazaniem tej informacji ? I ile bedziecie czekac?
Ja zastanawiam sie czy nie zrobic niespodzianki na dzien babci i dziadka i napisac kartke zeby Nikola im dala z zyczeniami od siebie i fasolki ;)

Bardzo fajny pomysł dla babci i dziadka!

Dziewczeta chialam zapytac o bol brzucha.. W ktorym miejscu go odczuwacie? Ba ja raz podbrzusze, raz wyzej, na wysokosci zoladka, z lewej, z prawej.. Tak na przemian.

witajcie, ja dziś przypadkowo na kontroli u ginekologa zobaczyłam pecherzyk ciązowy, jutro ide na bete oby było wszystko dobrze :happy: gratuluje dziewczyny:yes:

reklama
Okres mialam 10 grudnia jakos tak świąteczny nastrój sprawil ze pozwolilismy sobie na więcej hihi
Ale w sylwestra okazalo sie ze pelka torbiel o ktorej nie wiedzialam 2 stycznia krwawilam i teraz tez troche plamie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry