reklama

Wrześnióweczki

Hej dziewczyny ;)

Ja łóżeczko dostane od mojego brata po bratanicy - a planuje je wstawić jakoś w lipcu i też do sypiali , a jak podrośnie to będzie miało typowo swój pokoik ;)
KasiaMarysia Trzymam kciuki żebyś rozwiązała swój dylemat i obrała dobrą droge abyście w przyszłości Ty i Twoje dziecko byli szczęśliwi ;) Bądź dzielna !! ;*

A mnie od wczoraj dziwnie boli brzuch , trochę zaczynam się bać bo 2 dni pod rząd ciągle mnie nie bolał , wizyte mam za 10 dni ale jak mi nie przejdzie do środy to się zapisze wcześniej..
Dziś robie sałatkę warzywną czyli u mnie tzw szałot ;) Mój R kończy ostatnie poprawki w pokoju ;)) i w nast tyg będzie zaczynał 2 ;)) Własnie byłam też zapłacić ubezpieczenie za auto , musiałam zmienić ubezpieczalnie bo mi naliczyli kosmiczne oc - 1300zł ;o a teraz w avivie zapłaciłam 715 za rok więc jeszcze da się to znieść ;)
Marzen jaki pokoj konczycie? Pochwal sie:)

reklama
Dzień dobry.
Widzę temat pokoi. Krzyś dostał swój dopiero po przeprowadzce do domu. Miał zatem 2,5 roku. Spał z nami i nagle z dnia na dzień się przestawil :)
KasiaMarysia23 jak samopoczucie?

Piszecie o Synkach tak ,ja Wam powiem ze mając juz parkę ,chciałabym teraz chłopca :) taki maminy cycus ,pieszczoszek ,oczko w glowie :) bo Córa jest indywidualistką, Zosia Samosia :)
Ona leci do koleżanek i nie myśli ze mama w tyle została ,synus do tej pory by z Mama spal gdyby mogl

Pola i mówisz że synek taki przylepa to fajnie? Ja jakoś tego nie widzę w takim razie a zawsze chciałam mieć synow bo dziewcxynki to mi się wydawaly takie strojnisie itd a ja taka nie jestem wiec wolę mocniejszą ręką chowac chłopców na porzadnych facetów którzy cenią i szanują kobiety:) Ale może zmienię zdanie skoro to takie przylepy:)

kornela123 kończymy naszą sypialnie (pózniej pokój dziecka ) trochę się trzeba nią nacieszyć ;) ogólnie mamy w planie przed porodem jeszcze wyremontować pozostałe 2 pokoje i kuchnie z przedpokojem ;) W zeszłym roku w kwietniu skończyliśmy remont naszego mieszkania ale po smieciu matki w maju ojciec nie chciał zostać sam i poprosił Nas żebyśmy się do niego wprowadzili , dlatego w sumie teraz 2 rok będziemy znowu remontowac z jednego remontu w drugi weszliśmy ale damy rade ;)

anik a Ty jak się czujesz?
Fizycznie super. Ćwiczenia idą coraz lepiej. Ujedrnilo mi się dupsko, nogi tylko brzuch nadal flaczek. Ale pomalutku, powoli i to się ogarnie. Psychicznie tez lepiej. Natłok zajęć, codzienność itd. Może nie do końca się pogodziłam ze stratą ale jest dużo lepiej. Wyplątałam się z tego, już nie płaczę :)
Nas tez czeka remont w tym roku. Wreszcie będę miała pralnie i łazienkę na dole. No i zagospodaruje korytarz - juz oglądaliśmy meble takie do przedpokoju w Black Red White - M.bedzie musiał trochę pokombinować żeby ładnie weszły (dociac) bo u nas w kijowym miejscu jest szafka od ogrzewania podłogowego. Trzeba będzie jakoś tak zrobić żeby był do niej łatwy dostęp.
Krzyś nadal kaszle ale poszedł do przedszkola. Zadowolony i zmęczony wrócił :)

Pola i mówisz że synek taki przylepa to fajnie? Ja jakoś tego nie widzę w takim razie a zawsze chciałam mieć synow bo dziewcxynki to mi się wydawaly takie strojnisie itd a ja taka nie jestem wiec wolę mocniejszą ręką chowac chłopców na porzadnych facetów którzy cenią i szanują kobiety:) Ale może zmienię zdanie skoro to takie przylepy:)
Przylepa ,ale tez bardziej przyswaja to co się Go uczy :) pozatym często słyszę od niego Kocham Cie Mamo :) bo Oliwia bardziej za Ojcem jest od początku

reklama
Soglam wiadomo :)
Nie wolno sie nakręcać ,bo powiem Ci ze znam dziewczynę ,ktora chciała syna strasznie ,nakręcała sie i urodziła sie córka,mala ma teraz 10 lat ,a Ona nadal jej nie akceptuje ,straszne to i smutne :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry