reklama

Wrześnióweczki

widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli? :)

Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronki :P że dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście? :)
To ja mam inne zdanie. Na poczatku uzywalismy Dady i przeciekaly,nawet kupa potrafila bokiem uciec a potem wzielam oryginalne Pampers i ani razu od bardzo bardzo dlugiego stosoeania nie przeciekly. Moze i sa drozsxe,ale lepsze,ciensze i nie takie sztywne jak Dada.
W oryginalnych synek przesypia 12 h w nocy i nic nie przecieka.

reklama
Tak już widać i dość spory jest już w 8 tc było widać trochę ale była dwójka i pewnie dlatego mnie tak szybko wypaliło już się ledwie w kurtkę dopinam a na brzuchu właśnie najbardziej jest opieta i jeszcze bardziej staje się widoczny.. W poprzedniej ciąży dopiero w 6 mc było widać teraz już w 3..

To ja mam inne zdanie. Na poczatku uzywalismy Dady i przeciekaly,nawet kupa potrafila bokiem uciec a potem wzielam oryginalne Pampers i ani razu od bardzo bardzo dlugiego stosoeania nie przeciekly. Moze i sa drozsxe,ale lepsze,ciensze i nie takie sztywne jak Dada.
W oryginalnych synek przesypia 12 h w nocy i nic nie przecieka.
Moja miała uczulenie na pampers a dada bez problemu

Acgug, u nas też dada odparzały. Używałam pampers i mam w planie używać pampersów z firmy pampers. Tylko nie lubie chusteczek z firmy pampers, bo mi śmierdzą :P

KasiaMarysia, super filmik. Dzięki :*

reklama
Acgug, u nas też dada odparzały. Używałam pampers i mam w planie używać pampersów z firmy pampers. Tylko nie lubie chusteczek z firmy pampers, bo mi śmierdzą :p

KasiaMarysia, super filmik. Dzięki :*
Ja tez mam zamiar używać Pampersow. A chusteczki wszystkie podraznialy Anię i pupe przemywalam płatkami kosmetycznymi i ciepłą wodą. Mam nadzieje, ze teraz uda się przemywac chusteczkami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry