• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

Tylko w takim razie jak wsmarowac krem w brzuch ?
Bo ja wlasnie to robie okreznyni ruchami
Malusiolka od ktorego tyg czujesz ?

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

reklama
Zamiast sprzatac to siedzę w necie i wybieram listwy przypodlogowe,kontakty itp. Oj planujemy remont w maju,czerwcu,ale jak sama nie pokupuje to chyba w grudniu bedzie ten remont:) M codziennie mówi:"kochanie,jutro":)

Gabee, czasami się zapomne i masuje. Ale staram się uważać.

Mloda zonka, co lekarz to opinia :)

Happy, gdzieś około 16tc takie świadome. Jeszcze trochę i Ty poczujesz.

Kornela, sama nie zrobisz, to nic nie będzie. Hehe.. standard u panów "jutro".

Ja już po obiedzie. M zrobił zapiekankę z makaronem i teraz musiał na parę godzin do pracy jechać. Wróci na kolację i dziewczynki wykąpie :)

Witam po południu!
Mamusia oj współczuję bólu zęba.
Malusiolka odpoczywaj. Super masz męża. Az zazdroszczę. Ja że swoim się poklocilam i taka jestem zła, że masakra.
Miłego weekendu :)

Witajcie! Mnie mój mąż też tak denerwuje, że nie wytrzymam. Wziął się za sprzątanie, ciągle mi coś wymyśla i nie bierze pod uwagę, że nie mam siły wszystkiego na raz porobić. Schowałam się na drugim końcu domu z garścią cukierków :D
O właśnie u mnie m.in. tez o to poszło. Ku.... nie rozumi, ze nie daje rady posprzątać całego domu od razu tylko muszę co chwila odpocząć. Zatluklabym dosłownie go dzisiaj. Az mnie trzęsie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry