Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Acgug ja biorę eutyrox N50
jane jakbym teraz powróciła do pracy ze zwolnienia to już bym poleciała...powód "redukcja etatów"...na umowie zlecenia nie jest się tak chronionym jak na umowie o pracę![]()

Ja mam kolezanke logopede i mowila,ze wszystkie dzieci z problemami z napieciem miesniowym z aparatem mowy to u ich matek w wywiadzie z ciazy zawsze byla nospa.
I jak sa skurcze to trzeba brac i nie czytac o tym nawet bo skurcze to zagrozenie ciazy,ale mi np w poprzedniej gin zapisala nospe firte 3 razy po 1 od 4 tyg ciazy do 37 i nie miało znaczenia czy cos się dzieje tylko zapobiegawczo miała brac no to to jest przesada.
Sama nie wiem czy mi nie zapisze teraz nospy na kolejnej wizycie bo mi twardnieje brzuch, na szczęście nie boli nic.

Źle napisałam. Prowadzę z mężem mały biznes. Ja zajmuje się papierami siedząc w domu. Także jakby nie było to tez praca![]()
No pewnie ze praca. Jak uda nam sie firme rozkręcic to tez tak będę pracować
co do no-spy to pewnie jak zawsze prawda lezy pośrodku. Mi w pierwszej ciąży bardzo pomagala na twardnienie brzucha, ale stosowalam okazjonalnie w III trymestrze.
Kiedy zaczynacie kompletować wyprawkę? <Mnie strasznie kusi zeby po dzisiajeszym USG juz cos zaczac powoli kupowac.,.,.
ja z racji tego,m że nie za bardzo mam co kupować to nie kupuję
ale pewnie w okolicy wakacji poprzeglądam ciuszki i dokupię jak coś potrzeba. No i wiadomo nowe ręczniki i jakieś pierdółki.No w rejestracji powiedzieli ze jeszcze nie przyszły oni gdzieś wysyłają.. I chyba w karcie mieliby odnotowane że już przyszły gdyby tak było sama nie wiem ale jestem wściekła bo czekam i się martwię a w razie czego nie wiem czy amniopunkcje można jeszcze przeprowadzić bo to już prawie 17 tcDzień dobry Mamuśki
Mówicie, że ta NOSPA to wcale nie taka bezpieczna w ciąży?
Młoda żona, ja też robiłam na NFZ i miałam po tygodniu wyniki. Strasznie długo czekasz. U mnie wyniki w rejestracji są tylko chwilkę potem lekarz zabiera je do siebie. I omawia z pacjentką. Może u Ciebie też tak jest? Bo to naprawdę bardzo długo.
Tak dziewczynki, macie rację, jak będzie dziewczynka to problem z imieniem z głowy
Tysia123 kciuki zaciśniętewszystko będzie dobrze
KasiaMarysia co tam u Ciebie? żyjesz?
U mnie pogoda wstrętna. Szaro, bury i do dupki
Kurcze strasznie kicham odkąd jestem w ciąży, a chora nie jestem![]()