reklama

Wrześnióweczki

Laski przesadzacie. Zdecydowałyśmy, że przejdziemy na wątek zamknięty i to nasza decyzja, a wy macie do nas o to pretensje. Tak jak już pisałam, które chcą to się udzielają, a wy tworzycie nowe forum. Macie żal o to że nie chcemy się dzielić z wami naszymi przeżyciami, rodzinnymi sprawami, zdjęciami? To chyba normalne, nie znamy się przecież.
Annam ma rację długo czekała z grupą zamkniętym. Wcześniej czytałyście, a jak teraz nie piszemy to chcecie dołączyć ? Ale po co ? Przecież tylko chciałyście czytać , niej nie czułyście potrzeby udzielania się

Proponuję czytać ze zrozumieniem.

Jesteś 19 tygodni w ciąży i nagle zaczęłaś szukać forum ? Jakbyś się udzielała wcześniej to byś wiedziała , że tworzymy grupę i bys się zapisała

Choćby była tuz przed porodem to ma taką możliwość.

Rosie szkoda zdrowia, nie dajmy się prowokować.

reklama
A dziewczyny z Wrocławia 07/05 w Magnolia Park możecie zrobić sobie darmowe usg 4d oraz porozmawiać z ekspertami. Akcja jest od 11:00 fo 16. Pewnie masa osób będzie ale może die uda ;)

Hejka
Widzę ,ze wątek się rozruszał,chyba Panie z zamkniętego zatęskniły i zaczęły udzielać się tutaj,nie wiem tylko po co skoro mają swój prywatny.My nie mozemy podczytywac ,ale One mogą hmmmm ciekawe....
dobra koniec tematu.
Byłam dzisiaj na wizycie i masakra okazało się to najgorze .Mam łożysko przodujące wrastające w blizne po cesarce.Mam się oszczędzać i modlić ,zeby nie pojawiły się krwawienia.Masakra ,boję się ze skonczy się wczesniejszym porodem.
Nic wiecej się nie dowiedzialam ,serce bije jak trzeba za 2 tygodnie drugie prenatalne a tam dokładniej na to zerkną.

reklama
Hejka
Widzę ,ze wątek się rozruszał,chyba Panie z zamkniętego zatęskniły i zaczęły udzielać się tutaj,nie wiem tylko po co skoro mają swój prywatny.My nie mozemy podczytywac ,ale One mogą hmmmm ciekawe....
dobra koniec tematu.
Byłam dzisiaj na wizycie i masakra okazało się to najgorze .Mam łożysko przodujące wrastające w blizne po cesarce.Mam się oszczędzać i modlić ,zeby nie pojawiły się krwawienia.Masakra ,boję się ze skonczy się wczesniejszym porodem.
Nic wiecej się nie dowiedzialam ,serce bije jak trzeba za 2 tygodnie drugie prenatalne a tam dokładniej na to zerkną.
Nie ma sensu drążyć tego tematu. Zajmijmy sie nami i naszymi malenstwami. Kurcze trzymam kciuki za ciebie i twoje malenstwo. Bedzie dobrze [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry