reklama

Wrześnióweczki

reklama
U mnie w 27 tyg ważyła 1050 a teraz nie mam pojęcia dopiero 17 mam usg :) W ogóle dziewczyny jaja dzisiaj miałam u lekarza... Babeczka stwierdziła że jak od 4 badań mam glukozę w moczu to mnie wyśle do diabetologa... w zasadzie w ostatnim miesiącu ciąży..... No ale nic. Dodatkowo że na następnej wizycie mają pobrać to GBS. No to ja pędem do rejestracji a tam diabetolog na 30 sierpnia ;D No to ja mówię że chyba już potrzebny nie będzie :D No to babka że wyśle zapytanie do jakiegoś lekarza i może coś wcześniej będzie :) No to druga sprawa to u prowadzącego termin na to pobranie miało być pod koniec miesiąca. A tu pierwszy wolny termin na 10 września. No żarty sobie robią. Ja do lekarza a ona że żadnych dodatkowych pacjentów oprócz normalnych wizyt nie weźmie. I mam czatować czy MOŻE się coś zwolni. No ja nie mogę po prostu. Żyć nie umierać :D

Rielle jestem oburzona ty będąc w ciąży masz pierwszeństwo do diabetologa bo u zdrowego człowieka glukoza w moczu nie występuje tobie się należy wizyta u lekarza bez łaski

No zobaczymy czy jutro dadzą znać a propo tego. Ale że w ostatnim miesiącu się ogarnęłą ? No i co dostane glukometr i zanim będę miała jakiekolwiek wyniki plus kolejna wizyta to może być już po .

No to dziwne ale na twoim miejscu bym nie odpuściła kazała sobie sprawdzić czy wszystko jest w porządku mój drugi syn urodził się 4200 i 61 cm bo miałam nie rozpoznana cukrzycę a teraz ma problemy metaboliczne

Nie no oczywiście że pójdę. Tylko sam fakt że dopiero teraz się babka ogarnęła że trzeba mi to sprawdzić. Martwi mnie to bo a nóż się okaże że od dawna powinnam mieć jakiś lek albo coś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry