Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
suwaczki wlasnie dodalam wiec chyba wszystko widac. Pamietam jak przesiadywalam dniami i nocami na forum stycznioweczek '11 (poczatkowo termin mialam na 24.01) i Mlodych Mam bo pierwszego urodzilam w wieku 17 lat
ja już spakowana do szpitala od 2 tyg. i łózeczko rozlozone. Małż we Francji wiec zostalam sama na razie. Dobrze, ze mama, babcia i brat mieszkają w tej samej miejscowości to nie musze panikowac
któraś planuje porod przed terminem? ja bym chciala w 38tc ze wzgledu na rozmiary Filipka a chce naturalnie rodzic. Pierwszego przenosilam 9 dni jednak mial 3,5kg.
Witaj pilaga93 ja jednak nie widzę twojego suwaczka i nie wiem czy mały Filipek jest faktycznie tak duży ja jednego syna urodziłam z wagą 4200 jeden dzień po terminie a drugiego 3640 tydzień przed