reklama

Wrześnióweczki

reklama
Aniaczarnula dziękuje za pamięć , przykro mi nie mam czasu w ciągu dnia a wieczorem tylko sprawdzam co tam u was i zasypiam nie mam siły nic pisać
Zabraliśmy się z mężem za malowanie ,musimy się z tym uporać jak najszybciej żeby zdążyć przed godziną zero pozdrawiam wszystkie wrześniówki

Ja wczoraj wieczorem dostałam jakiegos ataku paniki, ze nie zdążę do szpitala. Z ciekawosci zajrzalam sobie tam, podnoszę nogę a ja szyjke mam przy samym ujsciu. Cholera tak nisko jest maly sobie myśle. Zasnełam koło 2. Śniło mi się, że odchodzą mi wody z krwią. Łooo matko. Teraz wstałam. Od razu zjadłam 6 czekoladek merci i zagryzłam je plasterkami salami, taki stres! :D

Witam dziewczyny. Przepraszam ze po raz kolejny poruszam ten temat ale jestem przerażona ☹️ Zaczęłam 37 tc mały wczoraj rozpychał sie cały dzień, dzis cała noc i od rana znów sie zaczyna. Czytałam ze w tym tyg aktywność dziecka jest mniejsza a u mnie na odwrót. Czy wasze maluchy tez tak sie ruszają cały czas? Wizytę mam dopiero w środę. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry