Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam
U Was słońce, a u mnie od rana śnieg z deszczem pada. Beznadzieja.
HappyMum89 może chodzi Ci o Marzen?
Młoda mama ja zadzwoniłabym zapytać o wyniki.
Jane kurcze podziwiam. W pracy od rana. Ja chyba nie dałabym rady.
Kochane miłego dnia Wam życzę![]()
![]()
![]()
jeszcze dwa mc i spokojnie pójdę sobie na L4 
Tak wydaje mi sie ze o nia chodzi..Kasia z cyferkami w nicku, ma teraz chyba inny awatarek
![]()
Hej dziewczynki, ja po wizycie. Dziękuję za kciuki. Dzidzia bardzo ruchliwa, duża i ciężka 11 cm od pupki do główki i 170 gramów. Moja gin mówi, że to już konkretny człowiekObstawia dziewczynkę, ale mówi, że za dwa tygodnie na połówkowym już na lepszym sprzęcie powinno się potwierdzić, ale że taka zgrabna pupcia to musi być kobietka[emoji14]to oczywiście żart, ale raczej stawia na dziewuszkę
Niestety zdjęcia kiepskie więc nie wklejam.
Ogólnie jest wszystko dobrze, tylko mam opuchniętą macicę, na szczęście szyjka długa , ale kazała mi dużo leżeć i skontrolować macicę za dwa tygodnie u tego drugiego lekarza na połówkowym. Mówiła, że to zbyt intensywny tryb życia. Mam brać dwa razy dziennie nospę forte na te skurcze. No i cytologia w porządku
U mnie ciśnienie to śmieszna sprawa, bo już byłam u niej 4 razy i za każdym razem 120/80, książkowo i zawsze dokładnie tyle samoani o jeden różnicy[emoji14]
Wagowo też dobrze, 800 gram przez miesiąc ostatni![]()
Dzwoniłam i nadal nie ma ale dobrze ze o numer dopytalam bo okazało się że pinda w rejestracji nie zmieniła na nowy i bym się nie doczekała nigdy..Witam
U Was słońce, a u mnie od rana śnieg z deszczem pada. Beznadzieja.
HappyMum89 może chodzi Ci o Marzen?
Młoda mama ja zadzwoniłabym zapytać o wyniki.
Jane kurcze podziwiam. W pracy od rana. Ja chyba nie dałabym rady.
Kochane miłego dnia Wam życzę![]()
![]()
![]()