reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Demetrios co za słodziak... Bardzo się cieszę że z Twoim dzidzią wszystko ok no i gratuluję synusia ;)

Patrysia nie martw się, niektórzy lekarze minęli się z powołaniem. Odbębnić swoje i dowidzenia. Mógł się choć trochę postarać. A czas so połówkowego szybko Ci zleci ;)

Bunny
trzeba by zrobić listę i powpisywać synuś czy córunia, czy nie wiadomo :D wtedy się wyjaśni

Kasieczek fotomodelką nie będzie??? a skąd to on wie??? przyjdzie na świat to od razu będzie pozować do zdjęć. Cieszę się, że wszystko ok i gratuluję córuni :)

Dziewczyna 82 super, że wszystko ok... A jeszcze nie raz się dowiesz, czy masz na 100% córunie czy nie

Misiaczek najważniejsze, że wszystko ok - super

Lotka gratulujęn synusia i cieszę się, że wszystko ok

Marta najważniejsze żebyś się tak nie denerwowała, bo to i tak nic nie da. Taka jest nasza ukochana służba zdrowia. Spokój....

Trzymam kciuki za same pozytywne wiadomości w dniu dzisiejszym ;)

Patrysia - ważne, że z maluszkiem wszystko ok. Trzymam kciuki coby na połówkowym USG ujawniła się płeć :)))
Kasieczek i Dziewczyna - gratuluję córeczek :)))
Lotka - gratuluję synka :)))
Misiaczek - gratuluję udanej wizyty :)))

Bunny - boję się, że wstawienie filmiku przekracza moje możliwości informatyczne ;)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj &&&&&&&&&&

reklama
Czytam Wasz wypowiedzi i jest mi strasznie miło. Jak to fajnie wiedzieć, że myślimy o sobie nawzajem i trzymamy kciuki. Jakoś lżej się robi, choć mój stres rośnie z godziny na godzinę. Już się nie mogę doczekać. A moja efektywność dzisiaj w pracy jest porażająca:zawstydzona/y:. Byle do wieczora, byle do wizyty i oby wszystko było dobrze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry