reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pajkaa, a nie wiem czemu mnie nie ma:confused2::sorry: Pewnie napisałam posta, a nie napisałam na priv.....:eek: Poprawię się. Następna wizyta 30.05.

Eeeee, rozczarowana tą wizytą jestem. Niczego się nie dowiedziałam, bo Młody leży plecami do publiki i to w poprzek... Serducha posłuchałam. Wyniki z moczu uznałyśmy jednomyślnie za "całkiem niezłe"... i tyle. A liczyłam, że mi gin chłopca potwierdzi... taki trochę niedowiarek jestem.

reklama
cyniczna dobrze ze Dzidz zdrowy i ciesze sie ze wyniki oki:)to moze idz prywatnie u nas jak prywatnie idziesz to mecza tak dlugo az sie nie ujawni hehe chyba ze 30 min nic nie daje a Dzidzia nieublagalnie spi;)u nas tak bylo Mala spala ale nozki miala ladnie rozlozone wiec z plcia nie bylo problemu:-D

Witam, 26.04 dowiedziałam się, że na 100 % mam jedną córę. Drugie chyba też dziewczynka, ale lekarz nie mógł potwierdzić. Następne usg za dwa miesiące, więc mamy nadzieję się już upewnić. Mąż czeka z niecierpliwością, liczy, że znajdzie się siusiaczek :). A tak ogólnie wszystko ok, dzieci i ja zdrowe.

Witam, 26.04 dowiedziałam się, że na 100 % mam jedną córę. Drugie chyba też dziewczynka, ale lekarz nie mógł potwierdzić. Następne usg za dwa miesiące, więc mamy nadzieję się już upewnić. Mąż czeka z niecierpliwością, liczy, że znajdzie się siusiaczek :). A tak ogólnie wszystko ok, dzieci i ja zdrowe.

to super, najważniejsze że i Ty i dzieci dobrze się mają :)

misia no to super mozesz juz polowe garderoby zaopatrywac:-Dno to trzymamy kciuki za siuraczka a poki co super ze Malenstwa zdrowe odzywaj sie czesciej malo u nas blizniaczych Mamus chetnie posluchamy jak u Ciebie ciaza przebiega i wogole my lubimy ploteczki takze zapraszamy tez na glowne forum wrzesien 2012:*

maju czekamy na info po polowkowym:)

super, ze wsjo ok, ciesze sie, ja mam jutro usg polowkowe i bardzo sie denerwuje, czy plec sie ujawni bo moj lekarz robi tylko przepisowe usg i nastepne na bank dopiero pod koniec ciazy

misia zapraszamy na watek ogolny tez
maja &&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry