reklama

Wrześniówki u lekarza.

patrysia heh ale bedziesz miala fajnie mala druzyne pilkarska, heh do ciebie mam chyba najblizej to moja dzidzia z brzuszka bedzie miala kandydata na meza w postaci Twojej Dzidzi heh sliczne imie Marcel piekne

reklama
Patrysia- gratuluję Syneczka :D
Pok- uciążliwe to jest na pewno... Mój M ma z tym problem...straszne ma te krwotoki. Jak mu zacznie lecieć to jak z kranu normalnie i zatamować się nie daje.
Lenkka- ja od początku ciąży mam problem z bakteriami... i nic nie działa. Do tego ciągle infekcje przy nadżerce. Brałam już Clotrimazolum w tabletach dowcipnym, Macmirror, teraz biorę Gynoflor... też tych dowcipnych specyfików mam serdecznie dość.
Misiaczek-u mnie najniższe ciśnienie na wizycie to było 142/89 ;-) Pozostałe tylko wyższe w okolicach 150/90, a najwyższe (to już mega!) 179/90... ale to jest u mnie emocjonalne. W domu mam ciśnienie na poziomie 110/60.... Na wizytach nie mogę zapanować nad swoimi emocjami.... Ale ogólnie gratuluję zdrowitkiej Dzidzi :D

patrysia gratulacje Syneczka:-)

misiaczek ciesze sie z udanej wizyty a cisnienie kontroluj bo to wazna sprawa bedzie dobrze:*

lenkka biedacto czekamy na wizyte i co na wyniki lekarz &&&&&

jakby mnie juz nie bylo to &&&& za jutrzejsze wizytujace oooo nie ma??? czy lekarze maja jutro jakies swieto a moze zapomnialyscie sie zapisac na liste??? no jakby co to &&&& sa dla kogo sie okaze:)
A jak nie bedzie chetnych to za Nas wszystkie ze takie dzielne jestesmy w tej ciazy i za nasze szczesliwe masowe rozwiazania:-D

Hej dziewczynki dawno mnie nie było ale wiecie jak to jest praca dom itp. Byłam dziś u lekarza z wynikami badań. Test obciążenia glukozą w porządku, morfologia mocz też :) w ciągu miesiąca przytyłam 1,8 kg teraz ważę 66,800. Więc ogólnie nie jest źle od początku ciąży mam 4 kg do przodu. Następną wizytę mam 04.06.2012 i wtedy prawdopodobnie będę miała usg. Pozdrawiam was wszystkie.

Pok ja mam krwawienia, ale równocześnie mam katar od połowy stycznia ;)

Patrysia gratuluję synusia - super nowinka

Misiaczek to spoko, że ok i nie bagatelizuj ciśnienia. Ja jestem przez to na lekach.

Lenka nie nerwuj się. Lekarz na pewno coś poradzi :)

Dziewczyna jak wszystko ok to super

reklama
Pok- uciążliwe to jest na pewno... Mój M ma z tym problem...straszne ma te krwotoki. Jak mu zacznie lecieć to jak z kranu normalnie i zatamować się nie daje.

Kochana a czy twoj m byl u lekarza? Bo takie krwotoki z nosa silne i czeste nalezy konsultowac bezzwlocznie. To bardzo niedobrze, ze mu tak leci.
Ja to chociaz wiem jaka przyczyna ale gdybym nie byla w ciazy a tak mi lecialo to bylabym u lekarza po trzecim incydencie na bank...

Pok ja mam krwawienia, ale równocześnie mam katar od połowy stycznia ;)

No katar ja tez i omentami az gardlo takie zawalone, zapchane wydzielina z zatok. Oblesne. A czesto ci leci i mozcno? Cos twoj gin na to powiedzial?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry