reklama

Wrześniówki u lekarza.

Gratuluję udanych wizyt!!!!! My byliśmy w 27tc Malutka ważyła 1250, i siedzi pośladkami:rofl2: Teraz jedziemy do Polski i 6 lipca idę na prywatne USG, wtedy dowiem się więcej i będę miała zdjęcia, bo lekarz rewelacyjny jest! Zdam Wam relację z wizyty 8 lipca jak wrócimy do domu:-) Trzymam kciuki za kolejne wizyty!!!!!!!
Joasia a ile Malutka waży, tak dla porównania?

reklama
Witam,
wczoraj miałam wizytę z KTG - wynik wręcz książkowy, szyjka w porządku, ogólnie jest super. Kolejna wizyta z USG 17 lipca. Mam do zrobienia morfologie i badanie ogólne moczu. Jestem zadowolona :)
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :)

Misia no to super ze wszystko książkowo,ciesze sie bardzo ze twoje skarby ładnie sie rozwijaja:)A wiadomo juz czy beda 2księżniczki czy nadal nie chce sie drugie ujawnic:rofl2:

axarai no wlasnie na tych wizytach na NFZ nic nie mowia o miarach tylko wpisuja w karte pomiary glowki, brzuszka itp i na tej podstawie okreslaja wiek ciazy wg USG i wg tych pomiarow Mala byla dokladnie tak jak wg OM w przyszlym m-cu wybieramy sie prywatnie i wtedy na pewno sie dowiem:-):-) daj znac jak po Twojej wizycie w Pl:)

misia super ciesze sie, ze dzieciaczki maj sie dobrze:)

Misia gratuluję udanej wizyty.

Ja właśnie po wizycie...
Jestem trochę podłamana.
Wyniki w miarę, nawet trochę lepiej niż ostatnio.
Szyjka 38mm zamknięta ilość wód ok.
Ale problemem jest waga mojej Fasoliny 1016 :( ledwo mieści się w normach. Jest dłuuuuga i chuda, za chuda.
Poza tym ciśnienie za bardzo skacze.
Zalecenia:
- nie denerwować się - łatwwo powiedzieć, a ja taki nerwus jestem jak cholera i siedzę martwię się i denerwuję po tej wizycie
- więcej pić
- więcej jeść
- przełączyć się na tryb kanapowo-fotelowy - zwłaszcza ten punkt mi się podoba, bo nie mam ani fotela, ani kanapy
i leżeć na lewym boku jak najwięcej
ech ech ech :crazy::no::baffled::blink::sorry2::wściekła/y::-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry