reklama

Wrześniówkowe mamy

Maraniko wlasnie mialam Ci to samo napisac hehe ten sam dzien nam sie szykuje hehe chociaz ja mam przecucie,ze dzidzia wczesniej sie urodzi ale czas pokaze hehe a jak duze jest juz Twoje malenstwo? moje mierzy ok 9cm od glowki do pupci :) jak ostatnio widzialam dzidzie na usg to az mi lezki z radosci i z dumy polecialy jak widzialam jak malenstwo pieknie macha raczkami i paluszka w buzi ssie :-)
a tak w ogole to skad jestes i gdzie zamierzasz rodzic. ja najprawdopodobniej w wawie

vb1Vp1.png

reklama
No ja ostatnio widziałam maluszka 3 tygodnie temu i miał 6 cm od pupci do czubka głowy. Teraz idę na kolejną wizytę za tydzień i mam nadzieję, że już ładnie podrósł, bo brzuszka jakoś u mnie nie widać póki co... a jestem z Gdyni i póki co zamierzam rodzić w Pucku bądź w Gdańsku, w Gdyni są same lipne szpitale:-(

Kasia, skopiuj swoj suwaczek ( tableke) i wklej do podpisu. Nie bedziesz musiala jej za kazdym razem wklejac :) jezeli chcesz pomocy to jest temat 'linki mniej i bardziej potrzebne' u nas i tam znajdziesz pomoc z tym gdzie trzeba wejsc.. Poki co to po kolei :ustawienia (gorny lewy rog) , pozniej edytuj podpis i tam wklej skopiowany link do suwaczka :)

A w ogole to witam Cie serdecznie na wrzesniu :)

Dziewczyny..a ja sie martwie... Mam sluz taki jak przed @ zaraz.. boje sie ze zaczne plamic... leze caly czas w lozku no ale boje sie bardzo ze zrobia ze mna w razie czego to samo co z Cfc..czyli nic...

harsharani - no nie bagatelizuj tego... plamienia w II i III trymestrze są bodaj bardziej niebezpieczne niż w I... Nie ryzykuj, idź do lekarza, szpitala, nie wiem gdzie tam u Was się chodzi i nie odchodź póki Cię nie zbada lekarz z usg!!!

wiecie co? tylko ze tu jest ta sama sytuacja co u cfc, a boje sie ze im wiecej bede sie ruszac tym wiecej paracetamolu mi dadza i tym gorzej bede sie czula..
dzieki za troske... ja zostaje tutaj i nigdzie sie nie ruszam :)

majandra - przykro mi, nie pomoge Ci z ciśnieniem... znam tylko kawkę, no ale to odpada... choć wiem, że niektóre dziewczyny popijają słabą kawę czasami...
najlepiej zapytaj się gina...
ja w ogóle wyznaję zasadę, że jak mam jakieś wątpliwości, to od razu dzwonię do mojego ginka... Jakoś jeszcze nie ma mnie dość ;)
żegnam się z Wami dziewczynki, padam na pysio
dobranoc, papa

Harsharani dzieki za pomoc, wlasnie sie zastanawialam jak mam ten suwaczek wkleic na "stałe" :eek: mam nadzieje,ze mi sie udalo, zaraz sie okaze... :-p
a fakt faktem,ze nie mozesz tego bagatelizowac... powinnas od razu zadzwonic do lekarza i zapytac co sie dzieje...

Maraniko myslalam,ze moze tez jestes z okolicy wawy bo ja do tej pory nie zdecydowalam sie gdzie bede rodzic...

Majandra-ja też mam takie niskie ciśnienie na codzień, a w ciąży miałam normalne i położna się bardzo cieszyła, a ja wiedziałam,że to jest podwyższone :-D. Ale mi nie bardzo coś pomaga, za kawą nie przepadam, a w ciąży na sam jej zapach mnie mdli..
Harsharani-poczekaj, jak się zacznie coś poważniejszego to wtedy zasuwaj do szpitala i zeklnij ich tam na czym świat stoi,żeby Ci pomogli. A nie masz telefonu do swojej midwife? Może ona by coś wymyśliła, gdzie się udać najlepiej np.
Kasia-witaj na forum,fajnie,że widziałaś już swojego dzidziusia na USG. A nie zdradził płci?;-)

reklama
plci nie widzialam choc jestem strasznie ciekawa... wybieram sie niebawem na usg 4d i mialam poczekac do 20 tyg ale wlasnie tak sobie z moim ukochanym pomyslelismy,ze chyba nie wytrzymamy i w tym tyg pojedziemy...
a skoro dziecko ladnie widac ok.22 tyg wiec pomyslalm, zeby za ok 6 tyg pojechac ponownie... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry