Cześć dziewczynki
Etka mi się wydaje, że póki co powinnyśmy dalej typować jak do tej pory, w końcu takie badania przed 20 tygodniem to nie jest żadna pewność. Poza tym to zabawa i jeśli nawet kilka z nas do tego czasu poda płeć to przecież lista jest dłuższa:-) Zresztą sama nie wiem, ale myślę, że póki co nie ma co mieszać tylko ewentualnie dopisać nowe dziewczyny do listy i powiedzmy ograniczyć czas głosowania np do końca kwietnia

Mam

nadzieję, że głowa szybko przestanie Tobie dokuczać. Mnie męczyło dwa dni, ale już na szczęście jest lepiej.
No właśnie, a propos nowe forumowiczki proszę podajcie swoje daty przewidywanego porodu to Harsharani wpisze Was na listę.
Xeone dzięki serdeczne za info

Nie mam pojęcia jak długo jeszcze mam brać prg, za tydzień idę do mojej ginki to wszystkiego się dowiem, mam strasznie długą listę pytań

Super, że wszystko w porządku z dzidzią, przykro natomiast, że przyplątała się ta nadżerka:-( Ale na pewno będzie dobrze:-)
Majandra ja nie miewam humorków chyba..., zresztą przechodzę póki co tę ciążę zupełnie bezobjawowo i czasami wolałabym jednak, żeby dopadały mnie jakieś ciążowe niespodzianki, przynajmniej wiedziałabym, że wszystko w porządku a tak niepotrzebnie się czasem zamartwiam.
A
Tygrysek znowu bryka:-) Obiadek szykuje się pycha, mi jakoś nie chce się gotować dla siebie samej

, aż ślinka leci na te żeberka;-) No i przy okazji posprzątane, ale przyznam, że ja też dużo bardziej wolę pomagać rodzicom w ogrodzie niż zajmować się porządkami w domu.
Monia a czy to przypadkiem na za późno na przezierność karku?

Z tego co wiem to powinno się robić te badanie w 11-14tc, później jest zupełnie nie miarodajne. Ja miałam w 11t5d. Przykro mi, że nadal zmagasz się z nudnościami...może spróbuj gotowanej, przetartej marchewki, pomaga na takie dolegliwości, szczególnie na żołądek.
Harsharani świetnie, że dobrze się czujesz i upławy poszły precz

Teraz tylko oszczędzaj się ile wlezie:-)
Miłego dnia kobietki, lecę troszkę poprać ręcznie....a tak tego nie lubię:-

wściekła/y: