reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Idę lulać. W nosie mam mecz- i tak jeszcze mogą przegrać :baffled: i nie chce sie denerwować. A poza tym to już moja pora lulania;-) Słodkich snów życzę i do jutra-papapapap

doti, domyslam sie,ze pracujesz w fabryce samochodow, czy cos takiego i dlatego wymagaja takie obuwie. ja pracowalam na sortowni pomidorow i tez nalezalo miec obuwie ochronne,a u naszego kontrahenta w angli wymagali butow z czubkami ze stali, zeby lepiej chronily noge przed najechaniem jakims sprzetem. lepiej dopytaj ich co i jak, zebys nie wyskoczyla w szpilkach.:rofl2:
W fabryce popychaczy :-):-):-):-) No właśnie, u siebie wiem kiedy mogę wskoczyć w szpilki i zasuwać po hali unikając dyra :-) Ale w takim Fordzie to może być głupio. Holender, ale te sandałki robocze :confused::no: Chyba muszę sobie coś kupić, a jestem spłukana:no:

W fabryce popychaczy :-):-):-):-) No właśnie, u siebie wiem kiedy mogę wskoczyć w szpilki i zasuwać po hali unikając dyra :-) Ale w takim Fordzie to może być głupio. Holender, ale te sandałki robocze :confused::no: Chyba muszę sobie coś kupić, a jestem spłukana:no:

najbardzije sa odpowiednie kryte trzewiki kryjace kostke. wez sowje jakies traperki lub tym podobne i juz.

No tak właśnie wyglądają moje sandałki robocze... Może faktycznie je wezmę. Chyba że coś znajdę taniego i ładnego. Może się rozlecieć po miesiącu, co tam. Chociaż... kiedyś kupiłam brzydkie ale super wygodne i super tanie buty (20 zl!) i to były chyba najbardziej nie do zdarcia buty. Jak ja ich nie lubiłam! Ale były wygodne więc chodziłam.

A, mam prośbę, wielką, dajcie się namówić na zaproszenie do testowania kosmetyków Maybelline :blink: Trzeba zaprosić 10 osób i mi trochę brakuje. Jeśli jesteście chętne to dajcie mi maila, może być na PW, to zaproszę.

a tak wogole to mamy dzis 4rocznice slubu, ale jakos nie ma mozliwosci poswietowac. zlecialy te latka bardzo szybko i milo. czasem mnie wkurza moj mezus, ale ogolnie to nie moge na niego narzekac! taki kochany chlopak! oby nam tak dlaje sie fajnie ze soba zylo!

reklama
Do góry