gagulec
wrześniowa mama 2007
ale ważne, ze jestOj Monia...to mile ale...nadzieja matka glupich;-)![]()

Mnie użarła jakaś latająca zołza ,centralnie na powiece i zaczyna mi puchnąc oko
i na dokładkę swędzi a jak mam sie podrapać- po rzęsach
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ważne, ze jestOj Monia...to mile ale...nadzieja matka glupich;-)![]()

i na dokładkę swędzi a jak mam sie podrapać- po rzęsach
:-)Głupia , nie głupia ale zawsze matka;-)Oj Monia...to mile ale...nadzieja matka glupich;-)![]()

a z matką zawsze lepiej.Głupia , nie głupia ale zawsze matka;-)a z matką zawsze lepiej.
na noc tez mu dalam syropek i mam nadzieje, ze dzisiejsza noc bedzie lepsza od poprzedniej 

Gratuluję zmianyUdalo sie znalezlismy swoje gniazdko wyprowadzamy sie z naszej kawalerki do dwupoziomowego mieszkanka 85 m2 4 pokoje balkon lazienka wc osobno nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa teraz czeka mnie remontowanie i urzadzanie to troche potrwa ale i tak jestem przeszczesliwa

teraz to rowerami w domu będziecie mogli jeździć- tyle miejsca
Udalo sie znalezlismy swoje gniazdko wyprowadzamy sie z naszej kawalerki do dwupoziomowego mieszkanka 85 m2 4 pokoje balkon lazienka wc osobno nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa teraz czeka mnie remontowanie i urzadzanie to troche potrwa ale i tak jestem przeszczesliwa