Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie, powinnam już iść spać, bo raniutko jadę do promotoraAle wciągnęłam się wczytanie na Niemowlakach o herbatkach i obiadkach. Kontrowersyjne niektóre wypowiedzi są i czasem nie wyrabiam i muszę odpisać
;-)
![]()
hruda ale sie usmialam...ulubione powiedzonko mojego M to ":chocby skaly sraly..." hehe
Jesli dotrzemy do Gdanska to bedzie to ok 29sierpnia. 2 wrzesnia spowrotem lecimy do siebie.
A co do kapieli, to ja zawsze szykuje wanne, a reszte robi M. Myje ja i potem tylko pomagam mu wyjac mandy z wanny, a on zajmuje sie kremowaniem, ubieraniem itp. I zawsze na noc on ja karmi.
Kupilam sobie 2 piwka i winko...co pierwszE?![]()
moze to powiedzonkeo regionalne?hruda ale sie usmialam...ulubione powiedzonko mojego M to ":chocby skaly sraly..." hehe
Jesli dotrzemy do Gdanska to bedzie to ok 29sierpnia. 2 wrzesnia spowrotem lecimy do siebie.
A co do kapieli, to ja zawsze szykuje wanne, a reszte robi M. Myje ja i potem tylko pomagam mu wyjac mandy z wanny, a on zajmuje sie kremowaniem, ubieraniem itp. I zawsze na noc on ja karmi.
Kupilam sobie 2 piwka i winko...co pierwszE?![]()

...ale skal tu u nas jak na lekarstowo
:-(...ale mecze ja od kilku dni jakby co...