Carioca77
BeBonka
Monia - dostosowalysmy sie do Twojej prosby i naskrobalysmy przez caly dzien tylko jedna stroniczke. Moze byc?
Nuska - i jak łowy? i mnie przydalaby sie jednak kiecka na wesele. Mamy 15 sierpnia, mam jedna nadajacą sie ale taka bardzo, bardzo skromna.
Doti - nie mam na samochodzie nalepki Carioca
ale ten kto co go widzialas tym samochodem, to musi byc jakis fajny ktos, bo wszystkie carioki to fajne chłopaki 

Donkat - dopiero teraz zauwazylam ze jest Twoje odbice w okularach Julitki . Oj nie powinna ich zakladac do gry w pokera
Nuska - i jak łowy? i mnie przydalaby sie jednak kiecka na wesele. Mamy 15 sierpnia, mam jedna nadajacą sie ale taka bardzo, bardzo skromna.
Doti - nie mam na samochodzie nalepki Carioca
ale ten kto co go widzialas tym samochodem, to musi byc jakis fajny ktos, bo wszystkie carioki to fajne chłopaki 

Donkat - dopiero teraz zauwazylam ze jest Twoje odbice w okularach Julitki . Oj nie powinna ich zakladac do gry w pokera

:-) najwyżej w połowie imprezy będzie jak w reklamie mentosa pamiętacie
i rozumiem Twoje wkur***nie. A u Nas niby dobrze, ale nie ma już tego czegoś, coś się między Nami wypaliło.W ogóle nie mamy ochoty na sex. Ani ja ani R. Wcześniej była ta iskra nawet jak tylko dzwoniliśmy do siebie, a teraz nic. Przykro mi i czasem popłakuje po kątach, że tak się od siebie oddalamy bo inaczej tego nazwać nie potrafie i boję się, aby nie doszło do tego, że tylko Kuba będzie spoiwem Naszego związku.
na czas posiłku muszę włączyć bajke, najlepiej teletubisie wtedy posiedzi spokojnie i zje inaczej niet.
te małe stwory zamieszkały w jego małym serduszku