Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boshe jak ja sie kochałam w tych chłopakach. pół pokoju miałam ponaklejane plakatami z nimi , bo drugie pół zajmował mój brat.Prawdziwa muzuka? Emocje? Poruszenie?;-)
YouTube - new kids - I need you
...uwaga! tylko dla wytrwalych, laski!
Ja chyba sie nie skusze na zaleglego drinka bo co bedzie jak sie Stach obudzi...patologia i tyle:-)

witajcie moje kochane mamuśki :-):-):-)
troche mnie nie było i mam zaległości nie do odrobienia:-(
zrobiłam sobie taki mini urlopik i pojechała z Julia na 3 dni do Szklarskiej.... no i muszę Wam napisać, że nie pojechałyśmy same.... P również się z nami zabrał... juz tak od 2 tyg spędzaliśmy dużo czasu ze sobą no i chyba znów jesteśmy razem.... tzn nie chyba , ustaliliśmy że damy sobie jeszcze jedna szanse- poprawimy nasze błędy..
co do Juli to nadal nie raczkuje ( i już myślę, że nie będzie) i nie chodzi ,nawet sama nie stanie przy meblach:-( ale nie panikuje bo już dosyć mi lekarze nagadali że każde dziecko ma swoje tępo:-)
Ja też mam takie z Ikei jako drugie krzesełko na wyjazdy i dla mojej mamy do domu. Uważam że jest bardo fajne: małe, łatwe do czyszczenia, sprawdza się.Kasia - fajne krzeselko, ja kupilam w Ikei takie proste, ale zaluje bo te inne maja tyle opcji. Ale juz nie bede drugiego kupowac, trodno.

Powodzenia w szukaniu. Ja mam podobnie z ubraniami że nie wiem czego chcę. Powinnam coś pokupować do szafy ale wyjścia na zakupy najczęściej kończą się albo kupnem niczego albo dżinsów i zwykłej koszulki. A potem jak się chcę fajnie ale na luzie ubrać to nie mam w coA mnie jutro czeka ciężki dzień a mianowicie jadę szukać kreacji na wesele (idziemy 6 września) a najgorsze jest to że ja nawet nie mam pomysłu co chcę![]()

Czyli jak ktoś chce spokojnie spędzić wakacje z dziećmi i się wyspać to nie u niej. U niej to raczej melina. Na szczęście oddała nam kasę za dwa dni i pojechaliśmy sobie do Wrocławia. No i luzik :-)

A przyszła moja siostra więc wypiłyśmy kawkę w realu ale o tobie myślałam;-)
Przyszła moja siostra a ja do niej mówię siadaj...... "ja się tylko pożegnam" chodziło mi o BB a ona tak dziwnie na mnie opatrzyła
A mnie jutro czeka ciężki dzień a mianowicie jadę szukać kreacji na wesele (idziemy 6 września) a najgorsze jest to że ja nawet nie mam pomysłu co chcę![]()

wlasnie przelaczylam te zanade..moze nie jestem malomanem ale wg mnie muzyka musi cos wnosic, cos poruszac..a nie tylko nieskie emocje, a artysta musi byc artysta przez duze A...ale to moje zdanie.
Poruszyl mnie tylko makijaz Dody - zielono-czarny...i dzis podobnie umalowalam moje przyjaciolke...miodzio[/quote]
widzisz, kazdy znajdzie cos dla siebie
Mąż dzisiaj postanowił zrobic romantyczną kolację krewetki na masełku suszoe pomidory itd czyżby nie wiedział że mam @ciekawe co kombinuje :-):-):-)
no i co, domagal sie czegos w zamian??
a ja siedze na alegro w poszukiwaniu stolika edukacyjnego no i bardzo podoba mi się ten
Fisher Price - stolik uczący edukacyjny zajmujacy (415307266) - Aukcje internetowe Allegro
monia fajny ten stolik. zaintrygowal i mnie
a my mamy tez drewniane krzeselko do karmienia. mnie sie podoba. te plastikowe wydaja mi sie byc takie potezne i zajmujace duzo mijesca. a wasze maluchy siedza spokojnie wkrzeselkach? julitka po jakims czasie wstaje i chce wychodzic:-(