Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witajcie moje kochane mamuśki :-):-):-)
troche mnie nie było i mam zaległości nie do odrobienia:-(
zrobiłam sobie taki mini urlopik i pojechała z Julia na 3 dni do Szklarskiej.... no i muszę Wam napisać, że nie pojechałyśmy same.... P również się z nami zabrał... juz tak od 2 tyg spędzaliśmy dużo czasu ze sobą no i chyba znów jesteśmy razem.... tzn nie chyba , ustaliliśmy że damy sobie jeszcze jedna szanse- poprawimy nasze błędy..
co do Juli to nadal nie raczkuje ( i już myślę, że nie będzie) i nie chodzi ,nawet sama nie stanie przy meblach:-( ale nie panikuje bo już dosyć mi lekarze nagadali że każde dziecko ma swoje tępo:-)

Witam się z rana
Wczorajszy incydent chyba czegość nauczył Kubusia bo nie dochodzi już do kontaktu (zaslepki już są na miejscu) ale nie jestem z tego dumna i sama na siebie jestem wkurzona, że dałam się wyprowadzić z równowagi. Pewnie go to nie bolało bo klaps w pampersa to jak przez poduszke jaśka, ale sam fakt dacia klapsa :-( teraz się zastanawiam czy ja jestem dobrą mamą skoro dałam dziecku klapsa :-zawstydzona/y:

gdy kota nie ma, to myszy harcuja;-)
Witam marianny przybywajcie :-)
JA mam dzisiaj do dyspozycji wino , BB i ..... depilator nie mylić z wibratoremwrr widzę że robię wszystko żeby odwlec moment depilacji ja tego tak nie cierpię
![]()
no razcej... Nuska odczucia sa zasadniczo odmienne;-)
Ja bede sie witac z woskownica w niedziele.
Kochane - czym moge zajac Stasia podczas dwugodzinnego lotu?
Spac nie ma szans a wiecie jak dlugo zajmuje takiego berbecia zabawka...przeciez nie puszcze go zeby sobie raczkowal po pokladzie...myslalam zeby pokera z nim przyciac ale on stroni od hazardu ;-)
![]()
Mam ten sam dylemat. 1,5 godz. pociągiem. Jak myślicie ile chrupek mam na drogę wziąć?![]()

w pociagu jest lepiej, bo sie mozna ruszac i widok za oknem jakis ciekawszy niz chmuryWItajcie!!!!!!!
Wlasnie skonczylam was nadrabiac, naprawde nie umiem sie ostatnio pozbierac, zeby wchodzic na bb w ciagu dnia, tylko dopiero wieczorem.
Mam tez sam problem co hruda, bo boje sie o lot do polski, amanda w tych godzinach powinna spac, ale wiem ze za nic nie usnie, wiec czym ja zajac, skoro ma motorek w pupie i ciagle by tylko gdzies raczkowala. Ciezko z nia bedzie. Powinni wymyslec jakies samolotowe przedszkole dla dzieci hahaz opiekunkami najlepiej
w niedziele jade pokupowac jakies prezenty i sobie pare nowych ciuchow, bo przeciez trzeba sie pokazac
![]()
a ja łapię doła bo w dniu B wypłaty wiem że mi nie starczy do następnej a tu roczek trzeba wyprawić, hm buuuuuuuu ale coś wymyślę najwyżej pociągnę z karty kredytowej a tak tego nie lubię tych cięzkich czasów

hej i ja jeszcze na chwilkę wrócilam z D nic nie bylo i nie będzie bo zapomnial kupić gumekobejrzeliśmy se tylko jakąś komedie na DVD i zaczeliśmy się calować a on do mnie że nie ma co się rozkręcać bo zapomnial kupić
ach te chlopy jak oni chcą to zawsze musi być a jak kobieta ma ochote to co
Hurdzia jak Stasiu śpi????????
Nuśka ile lampek wina już wypilaś i jak humorek? dopisuje?
Agulka niby podusia wzywa a lapka się pali![]()

odawitajcie moje kochane mamuśki :-):-):-)
zrobiłam sobie taki mini urlopik i pojechała z Julia na 3 dni do Szklarskiej.... no i muszę Wam napisać, że nie pojechałyśmy same.... P również się z nami zabrał... juz tak od 2 tyg spędzaliśmy dużo czasu ze sobą no i chyba znów jesteśmy razem.... tzn nie chyba , ustaliliśmy że damy sobie jeszcze jedna szanse- poprawimy nasze błędy..
co do Juli to nadal nie raczkuje ( i już myślę, że nie będzie) i nie chodzi ,nawet sama nie stanie przy meblach:-( ale nie panikuje bo już dosyć mi lekarze nagadali że każde dziecko ma swoje tępo:-)
Ja też się witam na moment dopóki Bartek śpi bo potem nareszcie muszę dość dobrze chatę ogarnąćBo w kątach dużo kurzu
Ja już świadectwo w ręku mam :-) I nawet nauczyłam się języka angielskiego dość dobrze ( bo niemiecki już znam) i będę sama kontynuować dalszą naukę
Mój mąż dzisiaj wraca...to się będzie działo he,he
nie podoba mi sie to, ze bez smoka ani rusz.
normalnie to usypia z nim, potem w nocy raz na jakis czas potrzebuje jak sie przekreca i delikatnie rozbudzi. dzis natomiast non stop. nie wyspala sie, a ja znia. teraz juz spi od godz.
tym bardziej, ze to corunia tatunia. musze byc czujna i obserwowac ich poczynannaia, bo wiem, ze tylko wtedy beda efekty, gdy oboje posta[pimy jednakowo. 
Aż dwie małe lampki :-):-)Nuśka ile lampek wina już wypilaś i jak humorek? dopisuje?
witajcie moje kochane mamuśki :-):-):-)
czy ja jestem dobrą mamą skoro dałam dziecku klapsa :-zawstydzona/y:
Hrudzia u nas tak było jak szły górne ząbki.A ja nie pomariannuje bo...Stas mi sie obudzil...3 noc z rzedu z takim placzem ze nie wiem co robic...to nie jest glod:-(