reklama

Wrześniówkowe mamy

:no::no::no:nieladnie!
najpierw mnie zaprasza, a potem ucieka:-(
A przyszła moja siostra więc wypiłyśmy kawkę w realu ale o tobie myślałam;-)
Przyszła moja siostra a ja do niej mówię siadaj...... "ja się tylko pożegnam" chodziło mi o BB a ona tak dziwnie na mnie opatrzyła:-D:-D:-D:-D:-D

Hop hop dziewczyny gdzie jesteście ??? Wszystkie oglądają Sopot festiwal????

A mnie jutro czeka ciężki dzień a mianowicie jadę szukać kreacji na wesele (idziemy 6 września) a najgorsze jest to że ja nawet nie mam pomysłu co chcę :baffled::sorry2::rofl2::confused::confused:

reklama
d ja zazwyczaj nie pozwalam na późną drzemkę i robię wszystko żeby mała jak najdłużej nie zasneła, ide na spacer jemy jakieś owocki, małe żelowe cukiereczki (2-3 przeciwniczki słodyczy) próbuję jej czytać, bawimy się piłką wszystko zależy od mojego nastroju i od pogody i np. jak dziś jest 18 40 a mała już śpi i wiem że będzie spała conajmniej do 6 30

ja mam zwykłe krzesełko drewniane do karmienia i chociaż te waszę są ładne nowe i mają tyle funkcji to jakoś takie z drewna ma swój urok i potem będzie krzesełko i stoliczek a takie nowoczesne już tej funkcji nie ma
piotrus tez nie spi popoludniu (wczesniej ma dwie drzemki). za to jak padnie o 19 to spi czasem do 8 rano :-)
krzeselko kupilismy plastikowe ze wzgledu na to, ze wydawalo mi sie bezpieczniejsze (ostatnio np karmilam piotrusia u kuzynki w drewnianym i caly czas balam sie, ze mi z niego wyjdzie). ale jest bez zadnych bajerow. szukalismy najtanszego i najmniej skomplikowanego.
ok, lece czytac reszte. ale mam zaleglosci!!! :szok:

Hop hop dziewczyny gdzie jesteście ??? Wszystkie oglądają Sopot festiwal????
wlasnie przelaczylam te zanade..moze nie jestem malomanem ale wg mnie muzyka musi cos wnosic, cos poruszac..a nie tylko nieskie emocje:baffled:, a artysta musi byc artysta przez duze A...ale to moje zdanie.
Poruszyl mnie tylko makijaz Dody - zielono-czarny...i dzis podobnie umalowalam moje przyjaciolke...miodzio:laugh2:

wlasnie przelaczylam te zanade..moze nie jestem malomanem ale wg mnie muzyka musi cos wnosic, cos poruszac..a nie tylko nieskie emocje:baffled:, a artysta musi byc artysta przez duze A...ale to moje zdanie.
Poruszyl mnie tylko makijaz Dody - zielono-czarny...i dzis podobnie umalowalam moje przyjaciolke...miodzio:laugh2:

Jak ja jej zazdroszczę {tzn Twojej przyjaciółce że ma Cię tak blisko} ja też bym tak chciała:tak::tak::tak:

A co do festiwalu nie podobał Ci się zespół "Ich Troje" ....... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja myślałam że oni już zniknęli z rynku muzycznego a tu taka NIESPODZiANKA:-p:baffled::-D:-D:-D:-D

czy ja tu jestem sama????? Widzę że się lampki świecą na zielono co robicie???? Taka ciekawska jestem:-):-)
oczywiście wiem że u Luandzi to się będzie działo;-):-):-) kolacyjka itd... moja droga @ to Ty się dzisiaj nie wykręcisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Iza to zdjęcie na Nk było robione w Ogrodzie Senatorskim w Pradze. To co było z tyłu to wapno, albo cos takiego dokładnie nie wiem , bo nie słuchałam przewodniczki( jak tu słuchac z dwójką dzieci).
A może któraś wie dokładniej ?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry