reklama

Wrześniówkowe mamy

bylam w NFZ i dupa! zalatwilam dla siebie karte. u julitki jest problem z ubezpieczeniem, bo rzekomo zostala wyrejestrowana. musze to wyjasnic w pracy. dzis juz bylo za pozno. i znow w poniedizlake mam jechac taki kawal??????????/

moja gwiazda niedawno usnela na 2drzemke. jejku, przeciez pojdzie okolo polnocy spac!!! kto bedzie z nia tak dlugo siedzial:szok::szok:

reklama
moja gwiazda niedawno usnela na 2drzemke. jejku, przeciez pojdzie okolo polnocy spac!!! kto bedzie z nia tak dlugo siedzial:szok::szok:

Igor też właśnie śpi ale to właśnie jego pora na 2 drzemkę i nie chodzi spać o północy tylko tak przed 21.

Agulka
wczoraj coś pisałaś o kołysance, że śpiewasz Majce zawsze tą samą a można wiedzieć jaką? Właśnie jakie kołysanki śpiewacie dzieciom ??

Donkat skoro nasze dzieci śpią to zapraszam na kawkę ja właśnie piję kawkę i objadam się ciasteczkami:-):-) chcesz troszkę?

Igor też właśnie śpi ale to właśnie jego pora na 2 drzemkę i
Agulka wczoraj coś pisałaś o kołysance, że śpiewasz Majce zawsze tą samą a można wiedzieć jaką? Właśnie jakie kołysanki śpiewacie dzieciom ??
Moje małe też usnęło, ale o 17:15 pobudka, nie pozwalam mu dłużej spac bo później nie uśnie.;-):tak:
Kawke ja też chcę, ale na razie odjadam się budyniem

J wrócił z Mają na obiad i nie zdążył narąbac drzewa, bo zaraz jechał na budowę, więc ja zabrałam się za siekierę i do dzieła:szok:, bo woda w bojlerze zimna:-D

Nuśka Ja śpiewam, przytoczę kawałek tekstu:
W górze tyle gwiazd,
w dole tyle miast,
gwiazdy miastu dają znac,
że dzieci muszą spac.

A spij kochanie
jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz,
a gdy rano przyjdzie świt,
księżycowi będzie wstyd,
że on zasnął a nie Ty. .... itd Każda chyba zna.:tak::-D

reklama
donkat to fakt nie wesoło będziesz miała wieczorkiem z małą, ja zazwyczaj nie pozwalam na późną drzemkę i robię wszystko żeby mała jak najdłużej nie zasneła, ide na spacer jemy jakieś owocki, małe żelowe cukiereczki (2-3 przeciwniczki słodyczy) próbuję jej czytać, bawimy się piłką wszystko zależy od mojego nastroju i od pogody i np. jak dziś jest 18 40 a mała już śpi i wiem że będzie spała conajmniej do 6 30 o ile jej szymek wrzaskami nie obudziale i tak wtedy napije się ochrzczonego mleka i dalej lulu

a mi się dziś nic nie chcebuuuu szymek poszedł do sąsiadów do Kacpra jest u mnie córka mojego brata Paulina (12) i jak B o 13 jedzie do pracy i za nim ja z pracy wrócę to siedzi z dziećmi i ona tez poszła do sąsiadki mojej sa w zbliżonym wieku B w pracy mała śpi a ja nie mam do kogo gęby otworzyć ale i tak nie mam nastroju więc może to i dobrze
ale marudzę
ja mam zwykłe krzesełko drewniane do karmienia i chociaż te waszę są ładne nowe i mają tyle funkcji to jakoś takie z drewna ma swój urok i potem będzie krzesełko i stoliczek a takie nowoczesne już tej funkcji nie ma

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry