reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam marianny przybywajcie :-)
JA mam dzisiaj do dyspozycji wino , BB i ..... depilator nie mylić z wibratorem :-D:-D:-D:-D:-D:-D
no razcej... Nuska odczucia sa zasadniczo odmienne;-):-D
Ja bede sie witac z woskownica w niedziele.:happy:

Kochane - czym moge zajac Stasia podczas dwugodzinnego lotu?
Spac nie ma szans a wiecie jak dlugo zajmuje takiego berbecia zabawka:baffled:...przeciez nie puszcze go zeby sobie raczkowal po pokladzie...myslalam zeby pokera z nim przyciac ale on stroni od hazardu ;-):-D:-D:rofl2:

reklama
Nuśka a może jednak wibrator by byl lepszy przynajmniej by nie sprawil bólu:-D:-D:-D:-D
a ja już musze zmykać bo D wzywa:tak::-D dzieci już śpią więc mamy wieczór dla siebie;-)

no razcej... Nuska odczucia sa zasadniczo odmienne;-):-D
Ja bede sie witac z woskownica w niedziele.:happy:

Kochane - czym moge zajac Stasia podczas dwugodzinnego lotu?
Spac nie ma szans a wiecie jak dlugo zajmuje takiego berbecia zabawka:baffled:...przeciez nie puszcze go zeby sobie raczkowal po pokladzie...myslalam zeby pokera z nim przyciac ale on stroni od hazardu ;-):-D:-D:rofl2:

Nie próbowałam ale domyślam się co lepsze :-D:-D:-D

A co do pytania o lot to ja chętnie też poczytam przyda mi się za miesiąc

3 paczki flipsow, 2 paczki biszkoptow i moze z dzieciec wafelkow od lodow :-D:-D:-D
A w pociagu to mozesz ostatecznie z nim pospacerowac a ja co? W samolocie wciaz jezdza tym wozkiem z przekaskami...:baffled:
Może Ci pożyczą taki wózek dla Staśka :-D:-D:-D i on będzie podawał :-p:laugh2::laugh2: ja się śmieje ale sama nie wiem jak Igor zareaguje na lot wrr

Mam nadzieje że się nie pogniewałaś wiesz u mnie już wino zaczęło działać a wypiłam aż pół lampki :):) Ty lecisz pierwsza więc ja będę czekała na rady od Ciebie:-) ot taka cwana jestem.

Ostatnia edycja:
Ja byłam, ale jeszcze nie dałam zdjęć, nadrobię to. Sorki. Mamy dziś 4 rocznicę ślubu, idziemy gdzieś, mały do babci. Byłam już u fryzjera, teraz idę się pomalować :-)
A mój ślubny już goni w garniturze i mnie pogania, więc spadam.

100 lat miłosci, miłości, miłości i.....pieniędzy, aby miłośc była jeszcze gorętsza.:tak::tak::tak:

3 paczki flipsow, 2 paczki biszkoptow i moze z dzieciec wafelkow od lodow :-D:-D:-D
A w pociagu to mozesz ostatecznie z nim pospacerowac a ja co? W samolocie wciaz jezdza tym wozkiem z przekaskami...:baffled:
Chciałam napisac o wózku, ale Nuśka mnie wyprzedziła:tak:;-)

Witam. Po południu byłam u mamy. Kiedy wieczorkiem córcia dzwoniła pierwszy raz rozpłakała sie jak mnie w telefonie usłyszała ( jak też) i mówiła, że tęskni.:baffled::-(:-(

Jestem juz dłuższy czas tutaj tylko, że najpierw dzwoniłam do chrzestnych Adasia i babc z pytaniem czy zgadzają się na wspólny prezent dla roczniaka. Poco maja coś kupic nietrafionego, albo na odpierdziel, aby było. Zgodzili sie więc kupiłam.:-D:-D:-D:-D Link na wątku z prezentami. Hura .

Ostatnia edycja:
Jest tu ktoś?????
JA już odłożyłam depilator:-) uffff
Ale przed urlopem pójdę na wosk przynajmniej na udka bo depilator + uda to dla mnie dramat:baffled::rofl2:

No marianny gdzie Was wywiało?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry