reklama

Wrześniówkowe mamy

My też się za bardzo nie musieliśmy starać. Z Olą to byla wpadka ale oczywiście chciana a Mateuszka to se zaplanowalyśmy i odrazu po pierwszym miesiącu prób okazalo się że jestem w ciąży ale test z dwoma kreseczkami wyszedl dopiero za 3 razem

reklama
Niektore to czuja od samego poczatku,tak jak moja znajoma.
ja tak wlasnie mialam :tak: zaszlam w ciaze w pierwszy dzien swiat rano ;-) a w sylwestra juz bylam pewna, ze jestem w ciazy. po prostu czulam to i tyle. dzien przed spodziewana miesiaczka zrobilam test ktory wyszedl pozytywny. dodam jeszcze, ze staralismy sie 3 miesiace. a skad wiem, kiedy dokladnie zaciazylam? maz byl od poczatku grudnia na szkolce w katowicach i przyjechal na swieta do domu :-D
agulka- moze wszystkie moje dzieci tez beda takie swiateczne jak twoje :-D:-D:-D

A fajny temat został poruszony :) kiedy Nasze Skarby zostały poczęte. My się staraliśmy o Kubusia pół roku, a został poczęty ok 13 grudnia :) w połowie mojego cyklu.

a to ponoc tylko pogarsza sprawe, bo zanim sie przewrocisz do gory nogami to zaciskasz miesnie i wyciskasz wszystko na zewnatrz.
:tak::tak::tak:

Wiem , że już amcie dosyc mojej REWII MODY, ale do tego jeszcze dokupiłam torebkę. Juz więcej nie będę Was zanudzac.
50% obniżka ceny 50% obniżka ceny / 3 - komory!! (418370019) - Aukcje internetowe Allegro

Adaś ma lekkie rozwolnienie, tzn. wczoraj i dziś po 3 kupole. Jak cos ugryzie to płacz, więc się domyslam, że to wina zębów.

reklama
Doti u na podobnie jak u Naomi z doszlismy do wniosku ze chcemy dzidzie i w listopadzie przestalam jest tabletki ok 22 listopada 27 dostalam miesiaczke i kolejnej juz nie dostalam wiec poszlo nam raz dwa
lekarz na wizycie powiedzial ze tak najczesciej jest ze po przestaniu tabletek szybciej w ciaze zajsc idzie i niektore przypadki bezplodnosci leczy sie wlasnie tableztkami anty...
To ryzykanci z Was, w takim momencie bardzo latwo o ciążę mnogą,bo jajeczkujesz jak dzika:-D My staraliśmy się miesiąc. Test robiłam 3 stycznia.
U nas niby wypogadza się.
Agulka
widzę,że poszłaś na całego:-D Torebka świetna:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry