Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tak wlasnie mialamNiektore to czuja od samego poczatku,tak jak moja znajoma.
zaszlam w ciaze w pierwszy dzien swiat rano ;-) a w sylwestra juz bylam pewna, ze jestem w ciazy. po prostu czulam to i tyle. dzien przed spodziewana miesiaczka zrobilam test ktory wyszedl pozytywny. dodam jeszcze, ze staralismy sie 3 miesiace. a skad wiem, kiedy dokladnie zaciazylam? maz byl od poczatku grudnia na szkolce w katowicach i przyjechal na swieta do domu 

Jeszcze dodam, że po każdej próbie wisiałam ok 15 minut z nogami do góry![]()
:-)
:-)
ja tez ise zapisalam ale to nic nie szkodzi w sobote mamy urodzinki do dodam nowe fotoUps ja już się do nowego wątku dopisałamjak Kuba skończy roczek to załącze dodatkowe zdjęcie z 12 miesiąca życia
![]()
a to ponoc tylko pogarsza sprawe, bo zanim sie przewrocisz do gory nogami to zaciskasz miesnie i wyciskasz wszystko na zewnatrz.Jeszcze dodam, że po każdej próbie wisiałam ok 15 minut z nogami do góry![]()
a to ponoc tylko pogarsza sprawe, bo zanim sie przewrocisz do gory nogami to zaciskasz miesnie i wyciskasz wszystko na zewnatrz.

To ryzykanci z Was, w takim momencie bardzo latwo o ciążę mnogą,bo jajeczkujesz jak dzikaDoti u na podobnie jak u Naomi z doszlismy do wniosku ze chcemy dzidzie i w listopadzie przestalam jest tabletki ok 22 listopada 27 dostalam miesiaczke i kolejnej juz nie dostalam wiec poszlo nam raz dwa
lekarz na wizycie powiedzial ze tak najczesciej jest ze po przestaniu tabletek szybciej w ciaze zajsc idzie i niektore przypadki bezplodnosci leczy sie wlasnie tableztkami anty...
My staraliśmy się miesiąc. Test robiłam 3 stycznia.
Torebka świetna