hruda
Fanka BB :)
Oj kochana...ja wiem ze moge uchodzic w tym towarzystwie za najwieksza alkoholiczke ale bez przesady...zreszta tylko cwiartka flaszki sie obstalaja jestem, a Hrudzia chyba leje te wińsko prosto do gardła, bo tak długo jej nie ma

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj kochana...ja wiem ze moge uchodzic w tym towarzystwie za najwieksza alkoholiczke ale bez przesady...zreszta tylko cwiartka flaszki sie obstalaja jestem, a Hrudzia chyba leje te wińsko prosto do gardła, bo tak długo jej nie ma

mam nadzieję, że się nie obraziłaśOj kochana...ja wiem ze moge uchodzic w tym towarzystwie za najwieksza alkoholiczke ale bez przesady...zreszta tylko cwiartka flaszki sie obstala![]()

jak tak to nie miałam takiego zamiaruJa? takie zarty to ma sie rozmumiec :-):-):-)Ciezko mnie urazic...chyba ze na poziomie milosci... a w tej kwestii Agulka my chyba nie ten tego, co?mam nadzieję, że się nie obraziłaśjak tak to nie miałam takiego zamiaru
;-)

nie ten tego a nawet tamtegoJa? takie zarty to ma sie rozmumiec :-):-):-)Ciezko mnie urazic...chyba ze na poziomie milosci... a w tej kwestii Agulka my chyba nie ten tego, co?;-)
![]()

jeszcze może wpadnę na chwilkę, jak nie to buziakiA czy ja napisałam,że u nas to normalka;-)justyna, byc moze u was sa tak wysokie zarobki, ale dla mnie pensja 1500zl netto dla osoby poczatkujacej, to jest nierealne![]()
No tak, dla chłopa pełnia szczęściaP szczesliwy, bo w koncu sex mozemy robic![]()

Moze dolaczysz do nas ciezarowek

no coz to witam sie tylko i pedzimy z piotrusiem na sniadanko