reklama

Wrześniówkowe mamy

hruda, nie mysl, tylko nalej lampeczke i sie delektuj:happy:
druga poprosze dla mnie;-)

jestem du..., bo zotswailam wina, kupione an slowacji u mamy. a taka mi naropbilas ochotke:sorry2: niestety w domu nic dobrego dla mnie nie mam. jest tylko swojskie,,ale jakos mi ciezko nanwatrobie po nim. chyba ju wypilam tyle wina w zyciu, ile mi bylo przeznaczone, bo sotatnio zadko kiedy mam ochote. wczesniej nie uznawalam zadnego innego alkoholu, tylko winko. swojskie bylo the best!:tak:
teraz czesciej mnie ciagnie do piwka:-)

reklama
zapomnialam sie pochwalic, ze 27.09 mamy wesele, 04.10 drugie ( na nie nie idziemy) , a 11.10 slub kolezanki. 3 tyg pod razd imprezy:szok:

musze leciec poszukac jakiejs kiecki. ja ogolnie sie nosze skromnie i wygodnie. jednak teraz mam ochote na cos bardziej wyrazistego. zobaczymy na czym sie skoncza moje poszukiwania:sorry2:

nuska, a ty tez masz jaikes wesele, kiedy?
a kiedy i dokad lecicie na wakacje?

we srode ide do gina na przeglad, czy po wypaleniu nadzerki jest wszystko w porzadku. P szczesliwy, bo w koncu sex mozemy robic:-D:-D

mi też się weseliska chce. Dziś się dowiedziałam, że pójdziemy za rok w pażdzierniku i na pewno będzie super, bo gra orkiestra ta co była u nas. A grajki sa najważniejsze

nuska, a ty tez masz jaikes wesele, kiedy?
a kiedy i dokad lecicie na wakacje?

we srode ide do gina na przeglad, czy po wypaleniu nadzerki jest wszystko w porzadku. P szczesliwy, bo w koncu sex mozemy robic:-D:-D

Ja idę 6 września na wesele :-) mam nadziej że pójdę bo nie wiem co z małym szwagierka obiecała się nim zająć ale ona jest w końcówce ciąży i może iść rodzić ale jestem dobrej myśli że wszystko się ułoży dobrze i będziemy się bawić:-)
A na wakacje lecimy do Turcji 17 września
wracamy i na drugi dzień jest roczek małego ale przesuniemy na sobotę czyli dwa dni później natomiast trzy dni później wracam do pracy :-(:-p:rofl2::szok::-D ale jakoś będzie skoro tyle dziewczyn daje radę to i ja dam prawda :confused::-):-D

Donka
t a masz jakiś plan na sukienkę długa? krótka? bo powiem Ci że to wcale nie łatwe znaleźć coś ładnego i do tego pasującego do figury bo ja widziałam kilka ładnych kiecek ale nie dla mnie i w końcu kupiłam taką nijaką ale jeszcze najlepiej leżała a to jest też ważne.

Donkat ja mam winko chcesz:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry