reklama

Wrześniówkowe mamy

.

a reszta wiedzm czemu nie uczestniczy w zlocie???:-D:-D:-D

Było trzeba od razu tak po "imieniu" i o to jestem :-D:-D:-D:-D

Właśnie objadłam się pysznymi bułeczkami oczywiście cebulowe bo ja uwielbiam cebulkę :-) ktoś jeszcze się tu chwalił że lubi tylko nie pamiętam kto:-)

Donkat z tą kiecką to pewnie nie będzie łatwo wiem to po sobie mam tak samo jak Ty jak juz coś mi się podoba to niestety nie dla mnie bo np: biustu brakuje itd albo coś tam jeszcze nie tak leży.

Carioca
jakie miłe wieści gratuluję postępów Staśka , no i Staśkowi mamusi bo gdybyś nie zadbała to by tak nie było . TAk więc ogromne GRATULACJE dla obojga.

reklama
no tak ale jakos tak nie potrafię bo jak tak czekam na niego caly dzień żeby wieczorem móc se na spokojnie usiąść i pogadać to on se w najlepsze śpi a mnie ma gdzieś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przepraszal mnie ale co z tego jak i tak nie mam dziś z niego żadnego pożytku:no:

wiem bidulko, wiem i cie rozumiem. nic nie poradzimy, ze nasze chlopy, to takie dzieci nie myslace na wyrost. pewnie mowil, ze to niechcacy i nie tak mailo byc?? to standardowy tekst mojego P :-D:-D:-D

Było trzeba od razu tak po "imieniu" i o to jestem :-D:-D:-D:-D

Właśnie objadłam się pysznymi bułeczkami oczywiście cebulowe bo ja uwielbiam cebulkę :-) ktoś jeszcze się tu chwalił że lubi tylko nie pamiętam kto:-)

Donkat z tą kiecką to pewnie nie będzie łatwo wiem to po sobie mam tak samo jak Ty jak juz coś mi się podoba to niestety nie dla mnie bo np: biustu brakuje itd albo coś tam jeszcze nie tak leży.
/quote]

:-D:-D:-D:-D

ogladam teraz sukienki w necie, ale zachwycona nie jestem

ty sie objadasz a ja siedze glodna, bo o tej porze to juz jesc nie moge:crazy:

NuŚka, a Ty kiedy na to wesele? 27? Bo ja też. Ale ja sukienki nie kupuję. Idę w tej co ostatnio, bo inne towarzystwo.

Carioca, gratulacje dla Stasiulka.

Nie ja 6 września więc tydzień po Tobie my też mieliśmy już w tym roku wesele ale to ta sama rodzina Ci sami goście i wypadało kupić coś nowego . Facet ma lepiej jeden garnitur i tylko koszulę trzeba dokupić żeby pasował do całości :-D:-D:-D:-D:-D

Miałam tu wejść na chwilunie poczytać i zabrać się za prasowanie i co ...... przepadłam na dłużej a co tam jutro jest też wieczór to jutro poprasuję .

swieta racja:tak:
prasowanie nie zajac, nie ucieknie:-D

ja dzis nawet placek upieklam!!! sukces, swieto i nie wiem co jescze!!
jestem lewa do pieczenia;-) to taka prosta szarlotka (p bardzo lubi). nawet zjadliwa wyszla:-D:-D

reklama
NuŚka, ja mam 27 września. Ja to chyba tylko buty nowe kupię, bo te stałe weselne już zdarte.

Ale ja jestem zakręcona przecież 27 sierpień jest jutro :-D:-D:-D:-D

Butki nowe a pewnie że tak tylko miej pod ręką stare sprawdzone bo wiesz jak to z nowymi bywa.
A właśnie mam pyatnie bo też kupiłam nowe sandałki do kiecki i zastanawiam się nad takimi wkładkami żelowymi żeby mi noga do przodu nie uciekała ? Czy któraś już coś próbowała? Jak się sprawują ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry