Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba gdzieś [na jakimś wątku] śmignęła wczoraj a za to Atruviell Blimka Harsh już się chyba na dobre wyniosły dziewczyny tęsknimy:-(nie maialm wkladek zelowych
cos Iza dawno na glowenym watku nie byla. czyzby maz nadal mial wolne?;-)
Są też takie jakby plastry przyklejane pod cyckiem. Wiem,że w Bonprixie można je kupićSAMONOŚNY NIEWIDOCZNY BIUSTONOSZ SILIKONOWY roz.B (417858257) - Aukcje internetowe Allegro
Przy malym biuscie podobno sie sprawdza. Moja kolezanka miala taki na sylwestra i 'dzialal' bez zarzutu.
Sprawują się dobrzejak to z nowymi bywa.
A właśnie mam pyatnie bo też kupiłam nowe sandałki do kiecki i zastanawiam się nad takimi wkładkami żelowymi żeby mi noga do przodu nie uciekała ? Czy któraś już coś próbowała? Jak się sprawują ?
To umyj za mnie nogidobra idę się umyć bo brudna zasnę

To co, jeszcze2 lata mam siedzieć w domu?? Kto później da mi pracę po tak długiej przerwie?? Co ze mną, z moimi potrezbami? Co z jakimś naszym rozwojem? Mam na myśli kupno większego samochodu, już nie wspomnę o większym mieszkani i 2 dziecku
Ale mnie wkurza ta baba czasami. Po co się wtrąca?

z P dogaduje się bardzo dobrze i mam nadzieje, że już tak zostanie