Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie Kochane
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze nie zapomnialyscie?!?
No właśnie.. też słyszałam, że żelazo lepiej przyjmowac miedzy posilkami ale na ulotce jest coś innegoJa robię tak: wracam z pracy, biorę Ola na cyca, a po jakichś 15 min. podaję mu ten syropek (2,5ml) z soczkiem. Tak, że można powiedzieć, że po posiłku. Jest poprawa, więc się wchłania
![]()
ok spadam jakąs rybe kupic na obiadek.
Hrudzia szyld z avokado wciąż wisi a owocu jak nie ma tak nie ma. Tu w tej Czarnej dziurze nic nie dostane, w poniedzialłek jadę do Szczecinka to może tam dostanę.

dobre 

ale jakby nie było popatrzeć możeszNo tego juz za wiele!!!! Nad Jamajka grasuja huragnay, sztormy itp i na dniach do jej wybrzezy zbliza sie huragan o nazwie- nomen-omen - huragan Hanna!!!!!!
Czy to jakis znak? Cholera jasna....:-crazy::-
szok:

Wchodzic to chyba sam Prezydent Stanow Zjednoczonych moze ale pisac niezbanowany i pozalogowaniu.![]()

Agulka jak ja ci zazdroszcze tych ryb i kabanosow z lososia (pychotka)!!! Po tygodni spedzonym nad morzem jeszcze bardziej tesknie do smazonych rybek i ogromnego wyboru swiezych.
a co tu nie ma nikogo?prawie godzine i zadnego posta???
co sie dzieje? ominelo mnie cos?

Hrudzia wiem jak wygląda avokado mimo, że z takiej dziury pochodzę
Powiem Ci że blisko mi do morza ale takiego cuda nie jadłam a co do rybek to fakt pyszne świeżutkie mniam mniam
A ja dzisiaj była u koleżanki na "tłuczeniu szkła" która zna ten zwyczaj?????
jeśli chodzi o ten sam co jest u nas na śląsku to ja znamA ja dzisiaj była u koleżanki na "tłuczeniu szkła" która zna ten zwyczaj?????

a tak na poważnie u nas to najpierw stroimy klatkę przyszlej pannie mlodej a później tluczemy szklo na szczęście pod drzwiami
o ten zwyczaj ci chodzi?stamtąd skąd ja pochodzę tego zwyczaju nie ma, ale z męża strony tak. I nazywa sie to PORTERjeśli chodzi o ten sam co jest u nas na śląsku to ja znama tak na poważnie u nas to najpierw stroimy klatkę przyszlej pannie mlodej a później tluczemy szklo na szczęście pod drzwiami
o ten zwyczaj ci chodzi?