Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Ulzylo mi...zobaczymy co dzien przyniesie ale stawiam ze zebiska.Koniec głosowania dopiero 15 września, może cos wygra na urodzinki;-)Dzien dobry!
Agulka - widze ze Adas prowadzi...czy juz wygral?
.

witaj powiedz coś więcej o sobieWitajcie Wrześniówkowe Mamy! :-)
Jestem tu pierwszy raz :-) mam córeczkę Zuzię kończy 28 wrzesnia roczekwidzę że prowadzicie sobie bardzo fajne forum
miło mi będzie jak do Was dołączę
i będę się dzieliła z WAmi swoimi problemami i rozterkmi oraz oczywiście radosciami moimi i mojej kochanej córeczki
pozdrawiam
![]()

FISHER PRICE WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA -EXPRESS (429197751) - Aukcje internetowe AllegroKoniec głosowania dopiero 15 września, może cos wygra na urodzinki;-)
Która dawała link wodnego świata Kubusia Puchatka z fishera, bo tamten był tańszy a zanleźc nie mogę
Wiem..zawsze mozna dziada nakrecic zeby dobrze zapakowal. Moze wtedy glowka mu zacznie pracowac...Hruda, ten rowerek to był nasz pierwszy wybór, ale zrezygnowaliśmy, bo ten sprzedawca ma wiele neutralnych opinii dotyczących złego pakowania towaru.