Dzieki za mie przywitanie
No więc tak, kilka słów o sobie... w sumie to sama niewiem od czego zacząc hehe może od początku. Mam 21 lat, jestem na urlopie wychowawczym, zaczęłam robić prawo jazdy hehe, za rok mam zamiar wziąśc ślub (w końcu :-)) ....hmmm co by tu jeszcze dodać.. sama niewiem, ale pewnie wszystko jak to sie mówi w praniu wyjdzie
A teraz opowiem Wam o mojej córeczce Zuzi :-) oczywiście w tym miesiącu kończy roczek, ma dopiero 2 ząbki (dolne jedynki) strasznie pozno jej wyszly bo teraz w sierpniu, nawet sama niewiem czemu bo jak mi tak i mojemu narzeczonemu wyszly szybciutko ząbki, no ale cóż może wdała sie w kogoś innego z rodziny heheh ;p ogólnie to jest nawet spokojna, przesypia mi całe noce kładzie sie o 20 a wstaje (ZAWSZE!) o 7.15 hehe mam żywy budzik w domu

więc wieczorki mam wolne i mogę odpocząć po całym dniu prowadzenia ją za rączki po naszym mieszkaniu i juz prawie każdym parku w naszym mieście hehe narazie malutka zrobiła już sama 4 kroczki ;p ale boi sie jeszcze puszczać mamusinej rączki, ale i na nią przyjdzie czas. hehe potem to pewnie bede narzekac, że muszę za nią biegać po parku i prosić aby weszła do wózka ;p no ale takie są uroki macierzyństwa jak to mówi moja przyszła teściowa

Ostatnio zaczęłam mysleć o roczku mojej córki. Jej urodzinki (28.09) wypadają akurat w niedzielę, i tak myslalam ze jej mszę zamówie

a potem rodzinka jak zwykle do nas się zwali, chociaz prawde mowiac wolalabym chyba isc do jakiejs restauracji, zaplacic i miec z glowy... Bo tak to trzeba wszystko przygotowac, ugotowac, a najgorsze potem posprzatac hehe
NO nic mysle że narazie chyba starczy o mnie i mojej córci

dołączam zdjęcie Zuzanki