30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Hrudzia doszłaś do tych butów?????
Witaj Klaudii zapraszamy na inne wątki
Naomi a Ty jak się czujesz? Chodzi o ciąże a nie o relacje z mamą. Zapomnij o tym i mysl pozytywanie. Dzidzia w brzuszku ma byc już szczęliwa a nie smutna, bo mamusia smutna. Gowa do góry. My jesteśmy z Tobą.
Witaj Klaudii zapraszamy na inne wątki
Naomi a Ty jak się czujesz? Chodzi o ciąże a nie o relacje z mamą. Zapomnij o tym i mysl pozytywanie. Dzidzia w brzuszku ma byc już szczęliwa a nie smutna, bo mamusia smutna. Gowa do góry. My jesteśmy z Tobą.
Ostatnia edycja:

Muszę wstawić na allegro 2 telefony Sony Ericsona k510i czerwonego i Motorolę K1 srebrną. Obie prawie nówki,ale chcę kupic sobie coś nowego, lepszego. Jak nie pójdzie na allegro to sprzedam w komisie,choć tam dostanę marne grosze,a tak to może 200 więcej wpadnie. Zobaczymy,bo jeszcze nigdy nie sprzedawałam nic. Wieczorem wygońcie mnie do prasowania. Jakbym zapomniała.
. Ale chyba nie bede trzepotac dzis rzesami przed J bo raz ze drogie a dwa wkrotce wybywamy i trzeba na to odlozyc kaske. A i humor mam wyborny bo Stas dzis tfu tfu jest w maire grzeczny, ma apetyt, spi i lobuzuje.
Zdrowka zycze.