Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz sprawdze tylko ululam mojego lobuza;-)Monia a maja inny wygląd , czy na całosci są pasy kolorowe czy postacie z bajek?
no Mateusz też co chwile chodzi umazanyn
mam pytanko: czy wasze dzieci po calym dniu szlaenstw na podowrku tez sa takie bruuudne? moja julitka jest czysta tylko 2razy dziennie: jak sie wykapie i rano. poza tym to ciagle sie czyms upaprze. albo jedzeniem, albo podworkiem. wieczorem o wyglada jak ostatnie dziecko stroza, mimo ze jest przebierana w ciagu dnia. jak patrze na wnuczke sasiadki, ktora wiecznie czysciutka i wychuchana, to mi wstydtylko, ze ona nie chodzi i nie raczkuje po podworku, jak moja lobuzica.
jak jest u was?
a jakie pieluchy teraz nosza wasze dzieci? my ju zaczelysmy 5, bo 4 byly ciagle przesikiwanestwierdizlam, ze pampersy sa baardzo drogie w tych wiekszych rozmiarach, wiec czesciej uzywam Bella Happy lub Huggies
a największą frajde ma jak siedzi w kamieniach i po kryjomu prubuje skosztować jak one smakują

lobuz już śpi , kolacyjka zjedzona a na tych haggisah to jest tygrysek z kubusiemzaraz sprawdze tylko ululam mojego lobuza;-)

Co tam u Was kochanieńkie?

Gratulacje dla StasiaUwaga, uwaga! Co zrobiło moje dziecko położone do łózeczka w celu samodzielnego zaśnięcia? Nie, nie darło twarzy przez pół godziny, abym w końcu usmarkanego ululała. USNĄŁ! Dla mnie to sukces nie z tej ziemi, a juz mialam pisac do superniani o poradę.
JUPI!!!
Okej Marianny mam internetowy wieczorek, buteleiczkię winka (do współy z małżem niestety), małż siakies discovery ogląda czy coś, dziecko samo zasnęło, normalnie życie jest piękne.
Co tam u Was kochanieńkie?
no i super niania ma o jedno zlecenie mniej
Agulka nie męczysz wkońcu ruch to zdrowie więc biegnę zobaczyćMonia sorry że tak męczę, ale czy na pupie tez są rysunki czy tylko tam przy rzepach