reklama

Wrześniówkowe mamy

donkat mój Adaś też wygląda jak dziecko komoniarza, a szczególnie dzis jak degustował babki z piasku. O matko jak przeżuwał piasek. A jak chcialam mu wutrzec buźke to sie darł.

reklama
n

mam pytanko: czy wasze dzieci po calym dniu szlaenstw na podowrku tez sa takie bruuudne? moja julitka jest czysta tylko 2razy dziennie: jak sie wykapie i rano. poza tym to ciagle sie czyms upaprze. albo jedzeniem, albo podworkiem. wieczorem o wyglada jak ostatnie dziecko stroza, mimo ze jest przebierana w ciagu dnia. jak patrze na wnuczke sasiadki, ktora wiecznie czysciutka i wychuchana, to mi wstyd:zawstydzona/y: tylko, ze ona nie chodzi i nie raczkuje po podworku, jak moja lobuzica.
jak jest u was?

a jakie pieluchy teraz nosza wasze dzieci? my ju zaczelysmy 5, bo 4 byly ciagle przesikiwane:no: stwierdizlam, ze pampersy sa baardzo drogie w tych wiekszych rozmiarach, wiec czesciej uzywam Bella Happy lub Huggies
no Mateusz też co chwile chodzi umazany:-D a największą frajde ma jak siedzi w kamieniach i po kryjomu prubuje skosztować jak one smakują:szok::-D
My używamy jeszcze 4 i jak narazie są jeszcze dobre:tak:

zaraz sprawdze tylko ululam mojego lobuza;-)
lobuz już śpi , kolacyjka zjedzona a na tych haggisah to jest tygrysek z kubusiem:tak:

Uwaga, uwaga! Co zrobiło moje dziecko położone do łózeczka w celu samodzielnego zaśnięcia? Nie, nie darło twarzy przez pół godziny, abym w końcu usmarkanego ululała. USNĄŁ! Dla mnie to sukces nie z tej ziemi, a juz mialam pisac do superniani o poradę.
JUPI!!!

Okej Marianny mam internetowy wieczorek, buteleiczkię winka (do współy z małżem niestety), małż siakies discovery ogląda czy coś, dziecko samo zasnęło, normalnie życie jest piękne.

Co tam u Was kochanieńkie?

Uwaga, uwaga! Co zrobiło moje dziecko położone do łózeczka w celu samodzielnego zaśnięcia? Nie, nie darło twarzy przez pół godziny, abym w końcu usmarkanego ululała. USNĄŁ! Dla mnie to sukces nie z tej ziemi, a juz mialam pisac do superniani o poradę.
JUPI!!!

Okej Marianny mam internetowy wieczorek, buteleiczkię winka (do współy z małżem niestety), małż siakies discovery ogląda czy coś, dziecko samo zasnęło, normalnie życie jest piękne.

Co tam u Was kochanieńkie?
Gratulacje dla Stasia:tak:no i super niania ma o jedno zlecenie mniej:-D

Monia sorry że tak męczę, ale czy na pupie tez są rysunki czy tylko tam przy rzepach
Agulka nie męczysz wkońcu ruch to zdrowie więc biegnę zobaczyć:tak::-D

reklama
No tylko mi nie uciekajcie :-p

a tak wogóle, to Atru się juz chyba dawno nie odzywała? No takich starych bebonow mi tu brakuje jak Aina, Kati, ciekawe co z weselem Harsh. Xeone sie dawno nie odzywala, ale powrocila cora marnotrawna ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry