reklama

Wrześniówkowe mamy

Przez kilka dni tu nie zaglądałam, czy byłaś u rehabilitanta i co powiedział?

napisałam do P.Zawitowskiego i on stwierdził ze generalnie z malą jest ok ze robi pewne rzeczy z opóźnieniem ale nie ona pierwsza i nie ostatnia i niedlugo powinna wszystko nadgonić...
cały czas czekam na tego 9 żeby zrobic te usg przezciemiączkowe i rownież 9 mam wizyte u neurologa i wowczas poprosze kobiete o skierowanie na rehabilitację...

od 3 dni Julia zaczęła pełzać i samodzielinie siadać- więc w końcu zaczęła się przemieszczać:-):-)

reklama
Agulka olej ją, dziwna jakaś jest. Nagonkę robisz :-), ale Adaś naprawdę najfajnieszą fotę ma.
a z innej beczki - fajny polarek ma Adaś na tym zdjęciu w podpisie.

Ostatnia edycja:
WITAM Z RANA!

Wstałyśmy o 7.15 jak zwykle, Zuzia nakarmiona bawi się teraz grzecznie w łóżeczku... ja to mam z nią dobrze :-) pewnie zaraz spiąca będzie, weźmie sobie pieluszkę, smoczka i pójdzie nyny, a ja sobie leże jeszcze w piżamce w łóżku hehe i tak mi sie trudno zebrać, żeby zacząć coś robić :-( no ale zaraz se kawke walne może sie obudze... ;p
Od poniedziałku zaczynam chodzic na aerobik hihi w końcu zaczne cos robic ze soba :-) słyszałyście może o takiej dietce South Beach? Czytałam o niej wczoraj wieczorkiem i w sumie nawet spoko, ale może któraś z Was ją stosowała?

No nic buziam i ide do mojej Myszki bo słyszę jak wyrzuca książeczki z łóżeczka hehe pewnie juz jej się nudzi :-p zajrze potem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry