Witam i ja
Głosik oddany komentarz dodany a swoją droga Te "baby" są chore przecież to tyko konkurs a one by Cię chętnie zjadły

Carioca to ślicznie Staś zasypia ja tam nie miałam jakiś strasznych problemów z zasypianiem Igorka (czytaj nigdy go nie lulałam)ale przeważnie muszę przy nim chwilkę postać żeby zasnął oczywiście w swoim łóżeczku zasypia a teraz chciałam tak jak Ty kładę go do łóżka i wychodzę i właśnie słyszę jak wszystko po kolei leci z łóżeczka do tego uruchomił karuzelę tzn ten sam dół wiecie to co gra bo reszta juz dawno w kartoniku no i jakieś dziwne dźwięki dochodzą z pokoju chyba rozmawia z poduszką.
Hrudzia co do huraganów to nie wiem bo mało oglądam telewizji ale postaram się obejrzeć jakieś wiadomości dzisiaj i zobaczę w radiu nic nie mówią. Nie wiem co Ci doradzić może zapytać w jakimś biurze podróży no wiesz tak niby szukasz wycieczki i co sądzą o Majorce i tych huraganach albo poszukaj jakieś stronki z miejscem do którego się udajecie , albo poszukaj waszego hotelu tam gdzie się zatrzymacie sa czasami takie stronki gdzie ludzi co dopiero wrócili z urlopu wpisują swoje opinie więc mogłabyś popytać o ta pogodę na pewno coś jest. A co mówi Twój J na ten temat????
A i jeszcze pytanie czy zabierasz ze sobą obiadki dla Staśka ? no wiesz słoiczki na te 2 tygodnie czy coś "wybierzesz" z tamtejszego jedzonka?
Justyna o co chodzi z tym regulaminem???
LArcia witamy cieszę się że urlop udany no i nie byłabym sobą gdybym nie upomniała się o fotki z wakacji

:-):-)
Agulko Igor w miarę spokojnie czeka na butlę ale jak widzi że już niesiemy (ja albo mąż) to wypluwa smok i się cieszy.
Asiek wiemy wiemy i Cię rozumiemy, teraz tylko patrzeć ja się mała rozszaleje i coraz szybciej zacznie śmigać.
Tgrysku mniam mniam grzybki ja uwielbiam ale tylko jeść bo zbierać to nie cierpię brrr a co do jedzenia Wiki nie wiem jak u innych ale u NAs jest tak że to zależy od dnia czasami mały potrafi zjeść bardzo dużo a czasami tylko dziubie tak juz jest i tyle.
Ni i witam nowa mamusię bo jeszcze nie miałam okazji.
Kludii witaj
Klavell wszystkiego najlepszego z okazji urodzin samych radości ogrom miłości oraz aby nikt więcej nie mącił wam szczęścia duża Buźka od Igorka i ode mnie