klavell
Fanka BB :)
HRUDZIA na zdrowie
a my bylysmy dzis z hanifka na zajeciach chodzic bedziemy co czwartek fajna sprawa. zajecia dla dzieci od 0-3 lat.
temat zajec BUCHSTRAT swpolne czytanie oglöadanie ksiazeczek, speiwanie, tanczenie, gry i zabawy w jezyku niemieckim typu idzie rak, wazyla myszka kaszeke itp
hani radoche miala w ogole na mnie uwagi nie zwracala tylko ganiala z innymi no i naryzowala pierwsze dzielo w swoim zyciu kilka kreseczek ale jakie sliczne
:-);-)

a my bylysmy dzis z hanifka na zajeciach chodzic bedziemy co czwartek fajna sprawa. zajecia dla dzieci od 0-3 lat.
temat zajec BUCHSTRAT swpolne czytanie oglöadanie ksiazeczek, speiwanie, tanczenie, gry i zabawy w jezyku niemieckim typu idzie rak, wazyla myszka kaszeke itp
hani radoche miala w ogole na mnie uwagi nie zwracala tylko ganiala z innymi no i naryzowala pierwsze dzielo w swoim zyciu kilka kreseczek ale jakie sliczne
:-);-)

...jedna szklaneczka dla Etki, druga dla mnie. Twoje zdrowie Klavell!!!! gul gul gul...
Brawo
to byllaby grzeczniejsza, bo coreczka Luandzi tez jest spokojna
Jestem zła na siebie
:-( ale mam wyrzuty..
wiadomo, ze nalezy zauwazac niebezpieczenstwa i starc sie unikac takich przypadkow, ale to jest nieuchronne. ile razy stoje obok julitki, a ona zrobi taki nieprzewidywalny ruch, ze sobie nabije guza, cy cos podobnego.