reklama

Wrześniówkowe mamy

HRUDZIA na zdrowie

a my bylysmy dzis z hanifka na zajeciach chodzic bedziemy co czwartek fajna sprawa. zajecia dla dzieci od 0-3 lat.
temat zajec BUCHSTRAT swpolne czytanie oglöadanie ksiazeczek, speiwanie, tanczenie, gry i zabawy w jezyku niemieckim typu idzie rak, wazyla myszka kaszeke itp
hani radoche miala w ogole na mnie uwagi nie zwracala tylko ganiala z innymi no i naryzowala pierwsze dzielo w swoim zyciu kilka kreseczek ale jakie sliczne :-D:-);-)

reklama
Ok już jestem. Musiałam wyjśc, bo bym niewytrzymała.
Co za chora osoba na tym drugim forum.
DZIĘKI za głosy i wstawiennictwo. Dzielnie walczyłyście o mnie. Kiedy spotykamy się w realu to wszystkim stawiam , aż do upadłego.
Qrcze nagrodą jest jakiś mały upominek a ta walczy, jak Hrudzia napisała o Porshe ( czy jakoś tam).
Ale musiało byc jej łyso jak przeczytała co redakcja napisała.
A w dupie mam to.

Dzis tez dla relaksu odwiedziłam lumpeksik i małemu kupiła ekstra koszulę. Ale ja tak nie zaszalałam jak Monia , bo ja za 1 koszulę dałam 7 zł. hihihih

Klaudii Ty tak szybko nie uciekaj zawsze. Napiszesz co słychac i zmykasz. A o dietach to tez mamy specjalny wątek na ten temet.
hehe no bo ja rano to tak zawsze, troszke poleniu****e w łóżku, a potem jak mała zasypia to szybciutko sprzątam, potem zakupki, potem obiadek i znow jestem ale dopiero popoludniu hehe taki schemat :-D

Ja stosowalam choc nie dlugo bo mi zaparcia i cierpliwosci zabraklo. Mialam ksiazke z amerykanskimi przepisami a tam czesto pojawiaja sie takie produkty ktore u nas sa dosc rzadkie lub drogie np sere ricotta. Wolalabym polska wersje tej diety, wtedy moze mialabym wiecej zapalu. Mimo wszystko powodzenia zycze!
Dzięki Hruda! Ja właśnie słyszalam o tej diecie, że podobno bardzo skuteczna no ale nic zobaczymy :D :)

kludii, nic nie zmyslasz?:-D:-D zuzia jest taka grzeczna? no to masz siwtnie z nia! dlugo spi i w ogole..... moze i ja powinnam dac julitce na imie Zuzia?:happy: to byllaby grzeczniejsza, bo coreczka Luandzi tez jest spokojna:laugh2:
Hehe donkat nic nie zmyślam Zuzanka grzeczna jezeli chodzi o zasypianie i bawienie się... ale tak to daje popalić, przeważnie na dworze :dry:

Witaj Kludii ja też jestem mamą Zuzi i w dodatku mieszkamy dość blisko siebie ja jestem z Bielska
Witaj Luandziu :) niedośc ,że blisko mieszkamy to jeszcze nasze dzieciaczki mają tak samo na imie ;p i pewnie takie same rozrabiary hehe :D

ACHA! ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KLAVELL!!
BUZIAKI OD ZUZANNKI :*

A i dziewczynki takie pytanko do Was.. jak robicie to wielocytowanie w jedym poście?? Bo ja tak nie umie i tak się nameczyla teraz zeby Wam odpisac hehe kopiowalam i wklejalam i tak w kolko :-(

Zuzia śpi a ja ide dokąnczać obiad, bo zaraz przyjdzie głodny wilk hihi buźka:happy:

no, gwiazda po wilich bolach usnela bedac semej w pokoju! ja tylko agladalam co jaki czas, jak wrzeszczala glosniej:-D

kludii, przy kazdym poscie jest "+" , wiec czytaja posty zaznaczasz go i czytasz dalej, znow zaznaczasz, az potem wciskasz odpowiedz i wtedy wyskauja wsystkie cyctaty, ktore zaznaczylas. dobrze to wytlumaczylam?;-)ja na poczatku te maialm mase pytan do diewczyn jak sie "obsluzyc" na tym forum:-D

A wczoraj mój młody spadł z łóżka:szok: Jestem zła na siebie:wściekła/y: :wściekła/y:Durna c**a pobiegłam po pampersa do łazienki, bo zapomniałam i myślałam, że Olo zajęty zabawką przez tą sekundę nic nie zrobi. Biegnę z powrotem i słyszę huk, wzięłam go szybko na ręce, a biedaczek aż nie mógł przez chwilkę oddychać, taki płacz bez głosu, szok!! Szybko go poklepałam po pleckach i zaczął tak mocno płakać, a ja razem z nim, a ręce to tak mi latały jak w delirce.. Na szczęście ma tylko malutkiego siniaczka na policzku, bo spadł na panele i nic niepokojącego nie zauwazyłam już potem.. Ehhhh... niegdy więcej nie zostawię go choćby na sekundę:zawstydzona/y::-( ale mam wyrzuty..

shinead, nie ma chyb dZiecka, ktore by skads nie spadlo:no: wiadomo, ze nalezy zauwazac niebezpieczenstwa i starc sie unikac takich przypadkow, ale to jest nieuchronne. ile razy stoje obok julitki, a ona zrobi taki nieprzewidywalny ruch, ze sobie nabije guza, cy cos podobnego.
na szczescie wszystkie rany na julitce goja sie jak "na psie" i zaraz nie ma sladu.
ja natomiast goje sie baardzo dlugo musze lwasnie przestac drapac nogi, zeby mi sie zabliznily strupy przed weselem.:-D

a za nami dwie ciężkie noce a dziś młoda też bez humoru ale u na s na 100% winowajcą są zęby kurcze jak wyszły jej jedynki i dwójki to myślałam że będzie trochę spokoju a tu od razu trójki...Zuzka ma objawy takie jak zwykle czyli katar ,wszystko wkłada do buzi, ślini się , śpi niespokojnie i popłakuje no cóż mam nadzieję że długo to nie potrwa

oby jak najkrocej :tak:

HRUDZIA na zdrowie

a my bylysmy dzis z hanifka na zajeciach chodzic bedziemy co czwartek fajna sprawa. zajecia dla dzieci od 0-3 lat.
temat zajec BUCHSTRAT swpolne czytanie oglöadanie ksiazeczek, speiwanie, tanczenie, gry i zabawy w jezyku niemieckim typu idzie rak, wazyla myszka kaszeke itp
hani radoche miala w ogole na mnie uwagi nie zwracala tylko ganiala z innymi no i naryzowala pierwsze dzielo w swoim zyciu kilka kreseczek ale jakie sliczne :-D:-);-)

slicznie!!!!!:tak::tak::-D:-D
julitke nauczylam bazgrac patykiem po piachu:happy:

A i dziewczynki takie pytanko do Was.. jak robicie to wielocytowanie w jedym poście?? Bo ja tak nie umie i tak się nameczyla teraz zeby Wam odpisac hehe kopiowalam i wklejalam i tak w kolko :-(
hehehe kazda z nas to przerabiala, ten dylemat:-D:-p Zaznaczasz "+" po poscie ktory chcesz zacytowac ( on ci sie odznacza na czerwono) a potem klikasz "odpowiedz" i masz wszytskie posty zacytowane. Musisz tylko wciskac swoje odpowiedzi miedzy jednym [ a drugim ]. Mam nadzieje ze pomoglam. :happy:

Kochana- to nie London lub Manchester. To wiocha. Z w/w jest tylko Next, zaden H&M, Gap itp...
Agulka - a w tym konkursie to jakies porshe mozna wygrac czy wycieczke na BoraBora? Bo ta dudunia i inne jakies zdesperowane:crazy::nerd::laugh2:

George ma swoje stoiska w supermarkecie Asda

wlasnie musze wystawic aukcje na allegro , bo kupilam wiecej ciuszkow po okazyjnych cenach i chce je sprzedac.:sorry2:

moze ktoras z was jest zaintersowana ubrankami dla dziewczynke lub chlopcow w roznym wieku. ubranka sa nowe, wg mnie baaardzo ladne i wszystkie firmowki (George, marks&spencer, H&m). tylko dla chlopcow w 'naszym "wieku, to raczej nie mam juz nic. dla troche starszych sa fajne.;-)

no, gwiazda po wilich bolach usnela bedac semej w pokoju! ja tylko agladalam co jaki czas, jak wrzeszczala glosniej:-D

kludii, przy kazdym poscie jest "+" , wiec czytaja posty zaznaczasz go i czytasz dalej, znow zaznaczasz, az potem wciskasz odpowiedz i wtedy wyskauja wsystkie cyctaty, ktore zaznaczylas. dobrze to wytlumaczylam?;-)ja na poczatku te maialm mase pytan do diewczyn jak sie "obsluzyc" na tym forum:-D
hehe dzięki teraz testuje czy umie :-D
hehehe kazda z nas to przerabiala, ten dylemat:-D:-p Zaznaczasz "+" po poscie ktory chcesz zacytowac ( on ci sie odznacza na czerwono) a potem klikasz "odpowiedz" i masz wszytskie posty zacytowane. Musisz tylko wciskac swoje odpowiedzi miedzy jednym [ a drugim ]. Mam nadzieje ze pomoglam. :happy:
dzieki wielkie Tobie tez :-) chyba mi sie udało hehe

reklama
je je udało się hihi :-D

Zuzka dalej spi, ja po obiadku już :-p mam jeszcze troszke czasu zeby odpocząć a popoludniu do lekarza od "spraw kobiecych" kurcze troszke sie boje :-( ostatnio bylam w tamtym roku na badaniach po porodzie :dry: no ale nic zobaczymy.... Kiedys przecież chodzilam co 2 tygodnie jak w ciazy bylam hehe:-D wiec chyba nic strasznego mnie nie czeka mam nadzieje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry