Dobry wieczor wszystkim.:-)
Pogoda dzisiaj u mnie okropna,leje od samego rana.
Moj maly wierci sie i kopie coraz bardziej.Ostatnio wzielam sie za czytanie malenstwu wieczorami.Czy wy tez czytacie swoim pociechom???Najlepszy jest moment gdy koncze i biore jakas lektore dla siebie,a on wtedy zaczyna sie wiercic i kopac.Daje przez to znac zebym kontynuowala i najlepiej nie konczyla bo mu sie podoba
Tak mi sie wydaje.Bo jak przerywam swoja lektore i zaczynam z nim rozmawiac to sie uspakaja.
Moj pepek-troszke sie rozciagnal,ale jeszcze nie wyszedl na wieszch.Brzusio sie powieksza i zaokrangla.Nie mam juz zadnych spodni w ktore jeszcze moge sie wcisnac.
Nawet te ktore kiedys byly duzo za duze,to teraz poszly z powrotem w odstawke bo sa teraz za male.
Xeone-przykro mi z powodu twojej bratowej(jak dobrze pamietam ze to o nia chodzilo)
Harsharani-ja tez ci zazdroszcze ze masz juz wszystko.Mnie czeka teraz jezdzenie i ogladanie wozkow.
Maly nawet teraz sie wierci.Chyba musze isc cos zjesc
Pozdrowienia dla wszystkich.
Pogoda dzisiaj u mnie okropna,leje od samego rana.
Moj maly wierci sie i kopie coraz bardziej.Ostatnio wzielam sie za czytanie malenstwu wieczorami.Czy wy tez czytacie swoim pociechom???Najlepszy jest moment gdy koncze i biore jakas lektore dla siebie,a on wtedy zaczyna sie wiercic i kopac.Daje przez to znac zebym kontynuowala i najlepiej nie konczyla bo mu sie podoba
Tak mi sie wydaje.Bo jak przerywam swoja lektore i zaczynam z nim rozmawiac to sie uspakaja.Moj pepek-troszke sie rozciagnal,ale jeszcze nie wyszedl na wieszch.Brzusio sie powieksza i zaokrangla.Nie mam juz zadnych spodni w ktore jeszcze moge sie wcisnac.
Nawet te ktore kiedys byly duzo za duze,to teraz poszly z powrotem w odstawke bo sa teraz za male.Xeone-przykro mi z powodu twojej bratowej(jak dobrze pamietam ze to o nia chodzilo)
Harsharani-ja tez ci zazdroszcze ze masz juz wszystko.Mnie czeka teraz jezdzenie i ogladanie wozkow.
Maly nawet teraz sie wierci.Chyba musze isc cos zjesc

Pozdrowienia dla wszystkich.
Szkoda gadać, coraz gorzej się dzieje
Usg oczywiście nie miałam tak że jako ostatnia osoba która zdradzi płeć dziecka to będę oczywiście JA!!!
Dobrej nocy zatem Wam życzę
A co do truskawek, to i ja wczoraj je zakupilam, tyle ze mrozone. Zmiksowalam z jogurtem naturalnym i mam pyszny koktajl:-)