Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Donkat - nie pale juz 4ty dzien. Zaraz sobię zainstaluję odpowiedni suwaczek![]()
Chcę sprzedać wozek ktory mamy bo się u nas nie sprawdza, jest nietrafionym zakupem. Za pieniadze za spacerowke kupimy taką parasolkę, ktora pozniej i drugi maluch bedzie mogl uzywac.
Cholera allegro nie chodzi![]()

No tak,ale nie jestem tak cudowną matką żeby poświęcić się i użyć fridy. Rzygałabym jak kot. Wyciągan gruchą i jak to słyszę to mnie bierzeNic mnie nie obrzydza tak jak gluty
W sobotę pojedziemy spać do mojej mamy,bo ja chcę iść na to spotkanie klasowe,a mój mąż boi się kąpać małego,no i ja chcę wypićA w niedzielę mały ma imieniny więc w sobotę jeszcze jakiś placek muszę zakręcić,bo pewnie dziadki na kawę przyjdą.
Ciekawe jak tam Hrudzia,a w zasadzie jak sprawuje się J![]()

no i popij za wszystkie czasy;-)
Witam
u nas kaszelek sie dzis pojawil :-(
syrop z cebuli sie juz kisi
no i od dwoch dni jest zielona kupka 2-3 razy dziennie czy to cos zlego oznacza bo z tego co sobie przypominam zadnego szpinaku i zieleniny hanifka nie jadla

Dzieńdoberek!
Swoją droga moja znajoma podłączyła jakoś fride do odkurzacza, mowi ze gluty wychodziły jak złoto. Nie wiem jak ona to zrobiła.
Tygrysku - miłego urlopowania, znajac zycie oprocz przychodni, zaliczysz dzis generalne porządki, pomyjesz okna, zrobisz weki i jeszcze posiedzisz z nami na BB i bedziesz zadowolona, ze odpoczelas.
A ja lece sie szykowac, bo jedziemy dzis ze Staskiem na rehabilitacje i potem do pediatry na bilans roczniaka. Ciekawe ile mierzy/waży![]()

przeciez bym wyciagnela julitce zolodek przez nos

Witajcie, kochane. Długo mnie nie było... Najpierw z powodu skaszanionego sprzętu, a potem powychodziły dla mnie różne nieprzyjemne sprawy i nie miałam już sił zaglądać... Jeszcze nie udało mi się wszystkich tych rzeczy rozwiązać, boję się czy wszystko dobrze się skończy, ale bardzo się za wami stęskniłam. I wiem, że na pewno poprawicie mi nastrój
Czy przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?

Donkat my mieliśmy właśnie dzisiaj. U nas to wyglądało jak typowe badanie przed szczepieniem. No i oczywiście kłucie tez było.jaki bilans roczniaka? macie takie cos? ja na ostatnim szczepieniu zostalam jedynie poinformowana, ze kolejne szczepienie ma byc po ukonczonym 13-ym miesiacu i tyle. a u was juz??????![]()

mnie bardzo cieszy takie spoleczne zachowanie dziecka.Czy Wy też takie zmęczone jesteście? Chyba przez tą jesieńNajchętniej to bym się położyła i chyba tak zrobię, bo mały śpi.
A ja właśnie dzisiaj na odwrót mam-energia mnie dzisiaj roznosi, a na dokładkę piękne słońce mamy w lubuskim i aż chce sie żyć. poza tym poranny spacerek ( nawet jeśli tylko do przychodni) dobrze wpływa na samopoczucie.Czy Wy też takie zmęczone jesteście? Chyba przez tą jesieńNajchętniej to bym się położyła i chyba tak zrobię, bo mały śpi.
Ale mnie te reklamy denerwująEtka - moje dwa maluchy też chore od poniedziałku. Kuba od 1 września chodzi do przedszkola i wytrzymał 4 dni bez kataru, ale mimo to chodził. Dopiero w ostatni weekend się bardziej rozłożył i poszliśmy do lekarza. Obyło się bez antybiotyku, bo to jakaś infekcja wirusowa. Tymek oczywiście zaraził się od niego i w sumie on gorzej to przechodzi. U niego antybiotyk okazał się niezbędny.

Może to i był głupi pomysł z tym pluskaniem się w wodzie
A po drugie dziewczyny poprzyjeżdżały z dzieciaczkami które miały katarki i jakieś grypy jelitowe
Ale musiały bo wszystko było porezerwowane
I moje dzieciaczki się w ten sposób poprzeziębiały 

A ja właśnie dzisiaj na odwrót mam-energia mnie dzisiaj roznosi, a na dokładkę piękne słońce mamy w lubuskim i aż chce sie żyć. poza tym poranny spacerek ( nawet jeśli tylko do przychodni) dobrze wpływa na samopoczucie.