Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my też teraz tak mamy
Ostatnio ( tzn. po kłótni) mój J pytał się czy czasmi nie ma forum : mężowie czatujących żon.

tylko kolejny wydatek, bo trzeba zakupic drugi komp

Racja donkat, to niech tak zostanie, ja rządzę kompem a on zrzędzi.
Dobranocka dziewczyny, nie klikajcie dużo, bo w niedziele będę musiała DUŻO czytac.

nie dziekuję. Umyłam się już więc wyłańczam kompa. Pato zegnamy sie az do niedzieli? udanej imprezkiw takim razie i spokojnych przygotowan!!!

ale postaram się nie wylańczać kompa i w miare możliwości was podczytywać
:-)

Mati też się jeszcze okropnie ślini a nowych zębów nie widać
on to nawet jak ma smoczka to mu z tej malej brudki kapie

:-(

A na poważnie, nie wiem, czy skusiłabym się na kupno takiego ubranka. Co naturalna bawełna, to naturalna bawełna, a poza tym szybko by mi się znudziło ubieranie dziecka w jedno i to samo body. Sama radość to czekać aż dziecko dorośnie do kolejnego rozmiaru, w taki sposób sprawdza się przy okazji, czy maluch w ogóle rośnie i dobrze się rozwija. No i na co 3 latkowi body, skoro teoretycznie powinien już dawno nosić majteczki i załatwiać potrzeby do toalety/nocniczka? Body tylko utrudniałoby mu samodzielne rozbieranie.

Bo nie mam z kim Maciusia zostawić. A o żłobku lub niani nie ma mowy na razie.Majandra a dlaczego nie chcesz sprobowac
Ale przynajmniej lepiej się czuję
Teraz mały śpi, ja powinnam robić obiad, ale nie chce mi się, bo obiecałam mężowi pierogi z serem, a nie lubię ich robić

wuitam się jako pierwsza:-)
dziś za bardzo nie będę miala czasu na kompa bo musze zrobić jakieś większe porządkiale postaram się nie wylańczać kompa i w miare możliwości was podczytywać
:-)
Mati już lobuzuje i nie bardzo daje mi coś napisać bo pcha mi się na kolana i rączki pcha do komputera, chyba chce popisać z wrzesniakami
ide bo Ola coś mówi że jej uciekają kuleczki z mleka
pzypomnialo mi się że mialam napisać jeszcze o ślinieniu no więc mi się wydaje że to wcale nie jest na zęby i kiedyś nawet czytalam że male dzieci nie mają tam czegoś dobrze wyksztalconego i niepotrafią polykać tej śliny![]()
Mati też się jeszcze okropnie ślini a nowych zębów nie widać
on to nawet jak ma smoczka to mu z tej malej brudki kapie
zobaczcie co wymyślili
Całoroczne Body, które rośnie z Twoim dziecki

Na 11:30 z Kubą do lekarza muszę iść, bo jednak coś mu się poważnie pogorszyło. A myślałam, że już w poniedziałek pójdzie do przedszkola...:-(
Co do ślinienia to Tymek ślini się non-stop, od początku wakacji ma cztery zęby i nie widzę, żeby cokolwiek szło nowego. Ale zaczynają się infekcje, więc coś jest na rzeczy. Najgorsze jest to, że Tymo nie znosi śliniaków i co mu założę taki przez głowę, to go zaraz ściąga. A jak mu założę zawiązywany to się z nim szarpie, aż boję się, że się udusi. Wiem też, że dzieci ślinią się silniej przy chorobach takich jak zapalenie krtani, a przede wszystkim zapaleniu nagłośni.
Sama radość to czekać aż dziecko dorośnie do kolejnego rozmiaru, w taki sposób sprawdza się przy okazji, czy maluch w ogóle rośnie i dobrze się rozwija. No i na co 3 latkowi body, skoro teoretycznie powinien już dawno nosić majteczki i załatwiać potrzeby do toalety/nocniczka? Body tylko utrudniałoby mu samodzielne rozbieranie.
.

Bo nie mam z kim Maciusia zostawić. A o żłobku lub niani nie ma mowy na razie.
Poza tym cykor jestem i jeśli nie jestem pewna swoich możliwości to się podejmuję zadań.
Witam się i ja. Wstałam dziś z bólem głowy i wiecie co zrobiłam? Położyłam się, a Maciuś się w tym czasie gapił przez okno na budowlańców. Trochę ryzykowałam, że przysnę, a on coś zmajstruje, ale w porę się ocknęłam, jak zaczął mi płyty zrzucaćAle przynajmniej lepiej się czuję
Teraz mały śpi, ja powinnam robić obiad, ale nie chce mi się, bo obiecałam mężowi pierogi z serem, a nie lubię ich robić
Aha, Maciuś się nie ślini.