reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Normalnie złosliwosc przedmiotów martwych opanowała mój świat- wyobrażcie sobie, ze jak mam czas i mozliwosc pisania na forum to nie mam porzadnego sprzętu do pisania- mój komp w pracy nie jest przystosowany do obsługi internetu!!!! wrrrrrrrrrrrrr a jak na złosc dzisiaj mam w miare luz!!!!!

Hej.
U nas wszysko ok. Chce mi się spac i nie mam humoru.

W tym tygodniu ja walczę o kosmetyki, zalogujcie sie plissss.

PROSZĘ o głosiki na NIVEA
NIVEA

Ja Ci pomogę Agulka, Ty mi też pomogłaś :-D

Znowu wygrałam:
Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoimi wakacyjnymi wspomnieniami!

Wkrótce prześlemy do Ciebie Nagrodę Dnia - wybielający zestaw pastę blend-a-med 3D White LUXE i manualną szczoteczkę Oral-B 3D White.

Hurra :-D

Dzien dobry.
My juz po porannym spacerku.Fabian zaprowadzony do szkoly,zakupy zrobione,wizyta w przychodni umowiona.Mala jeszcze kima w wozku a ja na neta.Ale tylko chwileczke posiedze bo czekam az woda sie zagrzeje i jazda do garow:baffled:

Atruu tak tak zapomnialas o wizycie u lekarza.
Etka gratuluje.Ty to masz zaciecie do tych konkursow.
Agulka glosik oddany a jak Adas goraczkuje jeszcze?U nas odpukac goraczki narazie nie ma.

Dzien dobry.
My juz po porannym spacerku.Fabian zaprowadzony do szkoly,zakupy zrobione,wizyta w przychodni umowiona.Mala jeszcze kima w wozku a ja na neta.Ale tylko chwileczke posiedze bo czekam az woda sie zagrzeje i jazda do garow:baffled:

Atruu tak tak zapomnialas o wizycie u lekarza.
Etka gratuluje.Ty to masz zaciecie do tych konkursow.
Agulka glosik oddany a jak Adas goraczkuje jeszcze?U nas odpukac goraczki narazie nie ma.

DZieki za głosiki dziewczyny i prosze o jeszcze, można głosować raz na 24 godziny, więc będę się często przypominała.

A co do Adasia to wieczora\em jeszcze miał gorączkę i dałam mu czopek i noc ogólnie dobrze przespana tylko z 2 pobudkami.

Nuśka
jak tam psychiczne nastawienie w sprawie powrotu do pracy????? Jak dobrze pamiętam to jeszcze kilka dni.

Agulka a Ty jestes czy Cie nie ma bo swiatelko sie nie swieci a piszesz:-DMoze masz cos z ustawieniami.

GabitsJestem i mnie nie ma. Bo mówię sobie, że to ostatni post i wychodze, ale niestety nałóg jest silniejszy i po chwili wracam.
Jak kompa nie wyłączę to nic nie zrobię

reklama
Do góry